Ethereum kopen na de succesvolle fusie op het Kiln testnet?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Ethereum kopen na de succesvolle fusie op het Kiln testnet?

By Milko Trajcevski - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
  • Op 15 maart vond de Ethereum-fusie met succes plaats op het Kiln Testnet.

  • Stichting Ethereum vroeg de stakeholders om tests uit te voeren op Kiln.

  • Deze Merge zal de komende maanden ook plaatsvinden op de bestaande testnetten.

Ethereum (ETH) is de op één na grootste cryptocurrency in termen van marktkapitalisatie en is verreweg het populairste blockchain-netwerk, waarop veel ontwikkelaars gedecentraliseerde applicaties (dApps) bouwen.

Er zijn ook veel altcoins vinden die zijn ontwikkeld bovenop de Ethereum-blockchain, en het heeft in de begindagen de weg vrijgemaakt voor Decentralized Finance (DeFi)/

De succesvolle fusie op het Kiln-testnet als katalysator voor groei

De Ethereum Foundation maakte een officiële aankondiging waarin ze de succesvolle "Merge" opmerkten die plaatsvond binnen het Kiln-testnet. Dit is in wezen het laatste openbare testnet voorafgaand aan de transactie naar Proof-of-Stake (PoS), die naar verwachting in de loop van 2022 zal plaatsvinden.

Concreet vond deze Merge plaats binnen het Kiln-testnet, volgens blockchain-gegevens binnen het testnet, op 15 maart. Hierdoor fuseerde de bakenketen in wezen met het Kiln-testnet.

Kiln is in wezen het laatste openbare testnet voorafgaand aan de transactie naar Proof-of-Stake (PoS), die in 2022 zal plaatsvinden.

Als zodanig was dit een belangrijke mijlpaal voor de algehele ontwikkeling van het Ethereum-netwerk, dat zich voorbereidt op de grootste verandering sinds de oprichting ervan.

De Ethereum-stichting ging door door belanghebbenden te vragen tests op Kiln uit te voeren om ervoor te zorgen dat de transactie soepel verliep.

Moet je Ethereum (ETH) kopen?

Op 16 maart 2022 had Ethereum (ETH) een waarde van $2.677,78.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het Ethereum (ETH)-token, gaan we over het hoogste punt van waarde aller tijden van het token, naast de prestaties die het token de afgelopen maand heeft laten zien.

Toen we de hoogste waarde aller tijden van het Ethereum (ETH)-token doornemen, was het op 10 november 2021, toen het een waarde van $4.878,26 bereikte. Hier kunnen we zien dat het token op zijn ATH $2.200,48 hoger in waarde was of met 82%.

Met dat in gedachten, als we de prestaties van het token in de afgelopen maand bekijken, kunnen we zien dat het hoogste punt op 9 februari was met $3.257,68.

Het laagste waardepunt was echter op 24 februari, toen het token daalde tot een waarde van $2.336,87.

Hier kunnen we zien dat het token is gedaald met $920,81 of met 28%. Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat het ETH-token eind maart 2022 een waarde van $3.000 zal bereiken, waardoor het een solide token is om te kopen.