HomeEthereum prijsanalyse: ETH 11% gestegen om zo recente verliezen weg te werken

Ethereum prijsanalyse: ETH 11% gestegen om zo recente verliezen weg te werken

Ethereum is de afgelopen 24 uur met meer dan 11% gestegen, waardoor de recente verliezen weggewerkt zijn en zou nu op weg kunnen gaan naar haar hoogste piekprijs ooit boven de 2.600 dollar

Ether maakt een indrukwekkende run en is in de afgelopen 24 uur met 11% gestegen om de recente verliezen weg te werken. Ethereum doorbrak gisteren het eerste grote weerstandsniveau op 2.339 dollar, voordat het naar niveaus onder de 2.200 dollar terugviel.

Het heeft nu echter haar opwaartse traject hervat, door boven de 2.349 dollar te komen plus een rally tot voorbij de 2.400 dollar. Op het moment van dit rapport verhandelt ETH voor 2.485 dollar, nadat het een belangrijk weerstandsniveau van 2.474 dollar had gepasseerd.

Analist ‘The Crypto Dog’ gelooft dat ETH de komende dagen een nieuwe recordhoogte zou kunnen zien.

ETH prijsvooruitzicht

De ETH/USD 4-uurs prijsgrafiek toont een cryptovaluta die momenteel met een rally bezig is. Na tegen het einde van vorige week verliezen te hebben geleden, herstelde ETH zich tijdens het weekend en probeert het nu opnieuw haar recordhoogte te bereiken.

Als de huidige trend zich voortzet, dan zou het ETH/USD handelspaar het betekenisvolle weerstandspunt van 2.533 dollar kunnen overtreffen. Een aanhoudende rally zou de recordhoogte (2.644 dollar) in beeld kunnen brengen, wat de weg voor ETH vrijmaakt om een nieuwe recordhoogte te vestigen.

ETH/USD 4-uurs prijsgrafiek. Bron: Coinalyze

De MACD lijn is in een bullishe omgeving, en haar RSI nadert de 60. Ondertussen verhandelt ETH ver boven haar 100 dagen eenvoudig voortschrijdend gemiddelde (2.248 dollar), wat aangeeft dat de cryptovaluta op dit moment een sterke ondersteuning heeft.

In het geval van een dip zou het ETH/USD handelspaar echter weer naar het ondersteuningspunt van 2.163 dollar kunnen afdalen. Om een aanhoudende prijsval te voorkomen zou de cryptovaluta de niveaus van onder de 2.000 dollar moeten vermijden. Ether heeft een groot ondersteuningsniveau op 2.082 dollar, en haar 23,6% FIB van 2.041 dollar zou de verliezen moeten beperken.

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, social media functies te leveren, en om jou een betere gebruikservaring te bieden. Door verder te bladeren op de site of door op ‘Oké, bedankt’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website.