eToro bereikt mijlpaal van 20 miljoen geregistreerde gebruikers

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

eToro bereikt mijlpaal van 20 miljoen geregistreerde gebruikers

By Benson Toti - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
Foto van het eToro symbool op een smartphone

Het online handelsplatform maakte de mijlpaal in een persbericht op zijn website bekend

Het handelsplatform eToro heeft meegedeeld dat het nu 20 miljoen geregistreerde gebruikers over de hele wereld heeft bereikt, evenals de locaties en demografische gegevens van zijn gebruikersbestand.

eToro, dat in 2007 opgericht is met als doel iedereen een toegankelijke handel te bieden, heeft de afgelopen jaren een voortrekkersrol gespeeld in de online handel in aandelen, grondstoffen en cryptovaluta’s, met een sterke marketing aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk en internationaal.

https://twitter.com/eToro/status/1369231809159004170

Het platform heeft de afgelopen jaren een aantal virale campagnes gelanceerd, waarvan één reclamespot met de acteur Alec Baldwin die sokpoppen gebruikt, evenals een uitgebreide campagne voor Transport for London (TFL), zoals te zien was op de iconische rode bussen van Londen.

Volgens de gegevensanalyse van het bedrijf is de gemiddelde gebruiker 34 jaar oud en werkt deze als een fulltime handelaar of in de IT, waarbij de meerderheid in het Verenigd Koninkrijk is gevestigd, gevolgd door Duitsland.

eToro heeft wat informatie over zijn gebruikers gepost

Bovendien onthulde eToro dat Bitcoin investeringen de meest populaire investering waren, goed voor één op de 25 van elke aankoop op het platform, wat erop wijst dat investeringen in cryptogeld op een dag andere activaklassen in zouden kunnen halen.

Het bedrijf schrijft veel van zijn succes toe aan de introductie van zijn sociale handelsfunctie in 2010, waardoor gebruikers de transacties van ervaren professionele handelaren kunnen kopiëren; wat ideaal voor beginnende handelaren is die de kneepjes van het vak willen leren. Bovendien prees de handelsbroker ook zijn 0% provisiestructuur en zijn CopyPortfolio product voor beleggers die meer naar langetermijninvesteringen op zoek zijn in plaats van een hoogfrequente handel.

Een ondersteuning plus felicitaties voor de mijlpaal kwamen van het Twitter account van het Good Dollar project. Good Dollar werd door Yoni Assia opgericht, de CEO van eToro, en heeft tot doel een universeel basisinkomen (UBI) tot stand te brengen door digitale activa te gebruiken om rijkdom te herverdelen.

eToro beëindigde zijn bericht door te zeggen dat het naar de volgende 20 miljoen gebruikers uitkijkt, dit als teken dat het platform geen plannen heeft om achterover te leunen en op zijn lauweren te rusten.