Fantom prijsvoorspelling: dead cat bounce patroon vormt zich

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Fantom prijsvoorspelling: dead cat bounce patroon vormt zich

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De Fantom prijs kruipt terug nadat hij donderdag naar het diepste punt in twee maanden was gecrasht. De munt handelt op $1,60, wat ongeveer 23% boven het laagste niveau deze week is. De marktkapitalisatie is gestegen tot ongeveer $4 miljard, waarmee het de 33e grootste munt ter wereld is.

Fantom kruipt terug

Fantom is een toonaangevend smart contract platform waarmee ontwikkelaars schaalbare gedecentraliseerde applicaties kunnen bouwen. Het is een levensvatbaar alternatief voor Ethereum vanwege de hoge snelheden, het lage energieverbruik en de betere schaalbaarheid.

De afgelopen maanden stijgt het aantal ontwikkelaars dat voor Fantom kiest. Volgens DeFI Llama zijn er nu ongeveer 177 DeFi-apps gebouwd met behulp van het netwerkplatform. Sommige van deze apps zijn onder andere Multichain, Solidly, SpookySwap, Scream Finance en Geist Finance. Al deze apps hebben een totale waarde vergrendeld (TVL) van meer dan $8,48 miljard.

De Fantom-prijs is vandaag gestegen als onderdeel van de algehele opleving van de cryptocurrency-industrie. Inderdaad zijn de meeste munten nu met dubbele cijfers gestegen. Ethereum en Bitcoin zijn de afgelopen 24 uur met meer dan 10% gestegen, terwijl Terra en Polkadot met respectievelijk 24% en 13% zijn gestegen.

Er zijn verschillende katalysatoren voor deze voorstelling. Ten eerste juichen beleggers de reeks sancties toe die de VS tegen Rusland hebben toegepast. De VS keurden sancties tegen enkele van de grootste Russische banken en enkele oligarchen goed. Maar de VS deden niet aan de nucleaire optie om het land de toegang tot het Swift-netwerk te ontzeggen. Swift is een netwerk dat wereldwijde banken met elkaar verbindt om ervoor te zorgen dat fondsen wereldwijd kunnen worden verplaatst.

Ten tweede kopen beleggers aan de hand van feiten. In de afgelopen maanden was de Fantom-prijs in een neerwaartse trend, zoals de VS waarschuwde voor Rusland. Nu, sinds de invasie op donderdag plaatsvond, kopen beleggers aan de hand van feiten.

Fantom prijsvoorspelling

De dagelijkse grafiek laat zien dat de FTM-prijs zich de afgelopen maanden in een bearish trend bevindt. Op donderdag daalde de munt naar een dieptepunt van $1,2930. Nu blijft het onder de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen. Het ligt ook iets onder het belangrijke weerstandsniveau van $1.788, het laagste niveau in januari van dit jaar.

De munt bevindt zich ook iets onder de dalende trendlijn die in het zwart wordt weergegeven. Daarom is er een kans dat de Fantom-prijs de neerwaartse trend zal hervatten. De huidige bounce maakt deel uit van een dead cat bounce-patroon.