Fantom prijsvoorspelling na overschrijden van belangrijk ondersteuningsniveau

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Fantom prijsvoorspelling na overschrijden van belangrijk ondersteuningsniveau

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De Fantom-prijs is gedaald tot onder een belangrijk ondersteuningsniveau, omdat investeerders zich zorgen blijven maken over het ecosysteem van het platform. FTM handelt op $1,08, het laagste niveau sinds september 2021. Het is dit jaar met meer dan 67% gedaald ten opzichte van het hoogste niveau.

Fantom heeft momentum verloren

Fantom is een toonaangevend laag 1-netwerk dat een grote concurrent is geworden van Ethereum en Solana.

Het platform is gebruikt om enkele van de bekendste DeFi- en non-fungible token (NFT)-projecten te ontwikkelen die tegenwoordig bestaan.

Volgens DeFi Llama zijn er meer dan 200 apps gebouwd in Fantom met een totale waarde van meer dan $6,25 miljard. Dit maakt het het zesde grootste platform ter wereld na Ethereum, Terra, BNB Chain, Avalanche en Solana.

De Fantom-prijs is dit jaar met meer dan 67% gedaald ten opzichte van het hoogste punt vanwege de toenemende zorgen over het ecosysteem. Vorige week werd gemeld dat twee van de grootste ontwikkelaars in het ecosysteem ongeveer 25 projecten verlieten en beëindigden. De twee zijn Andre Cronje en Anton Nell.

Als gevolg hiervan waren er zorgen over de gezondheid van het ecosysteem, wat de TVL van Fantom aanzienlijk beïnvloedde. Het daalde van meer dan $11 miljard in februari tot $6,25 miljard vandaag.

In een verklaring bagatelliseerde Fantom Foundation de impact van de beweringen van de twee ontwikkelaars. Het zei dat de twee de 25 projecten niet hadden beëindigd. In plaats daarvan hadden ze de projecten overgedragen aan bestaande teams die ze ontwikkelden.

Een nadere blik op het ecosysteem laat zien dat de meeste apps veel hebben verloren op het gebied van TVL. De TVL van SpookySwap is bijvoorbeeld in de afgelopen 30 dagen met 42% gedaald. In dezelfde periode hebben Geist Finance en Scream respectievelijk 31% en 41% verloren.

Fantom prijsvoorspelling

De dagelijkse grafiek laat zien dat de FTM prijs zich de afgelopen dagen in een diepe neerwaartse trend bevindt. Het is met ongeveer 68% gedaald ten opzichte van het hoogste punt ooit. Bij nadere beschouwing blijkt dat het onder het belangrijkste ondersteuningsniveau van $1.1560 is gedaald, wat het laagste niveau was op 4 december.

De Fantom-prijs is onder de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen gedaald, terwijl de Relative Strength Index (RSI) onder het oversold-niveau is bewogen.

Daarom is er een kans dat de bearish trend zich op korte termijn zal voortzetten. Als dit gebeurt, is de volgende belangrijke ondersteuning $0,90.