Flowcode biedt NFT’s en tokens aan via spannend nieuw partnerschap

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Flowcode biedt NFT’s en tokens aan via spannend nieuw partnerschap

By Daniela Kirova - Kort bericht

Flowcode, een zeer geavanceerd QR-technologieplatform, kondigde een samenwerking aan met POAP (Proof Of Attendance Protocol) om NFT’s en tokens aan de massa te leveren en de blockchain te koppelen aan offline ervaringen, las CoinJournal in een persbericht.

Partnerschap gelanceerd op Red Rocks

De samenwerking werd afgelopen weekend gelanceerd tijdens het Kevin Gates-concert in het iconische Red Rocks, waar Flowcode alle exclusieve NFT’s distribueerde. De overgrote meerderheid van de concertbezoekers die beweerden dat de NFT’s nieuw waren in crypto.

Tim Armstrong, oprichter en CEO van Flowcode, merkte op:

“Flowcode verbindt de Earthverse met de metaverse. We hebben een naadloze mobile-first-trechter gecreëerd voor consumenten om NFT’s en tokens te scannen en te claimen. Door samen te werken met POAP worden fans van ongelooflijke artiesten, zoals Kevin Gates en honderden anderen, beloond met Web3-producten, waaronder NFT’s en een direct-to-consumer communicatiekanaal.”

Hoe werkt het?

Na het scannen van een Flowcode stelt POAP gebruikers in staat om NFT’s te claimen en te bezitten zonder gas- of andere kosten. Dit doen ze via e-mail of een Ethereum-portemonnee. Flowcode-makers kunnen NFT’s op grote schaal distribueren om hun gebruikers te belonen. 8.000 organisaties geven het protocol regelmatig uit. Er zijn 4,5 miljoen NFT’s gedistribueerd naar 800.000 unieke wallets.

Jordan Sobel, VP Business Development bij POAP, zei:

“Door POAP met Flowcode te koppelen, kunnen NFT’s die aanwezigheid aangeven, naadloos worden aangemaakt. Flowcode en POAP zijn een perfecte synergie van technologie, aangezien beide bedrijven hypergefocust zijn op het bieden van een wrijvingsloze Web3-gebruikerservaring. POAP is een van de beste platforms om grote merken en hun gebruikers te laten kennismaken met de wereld van blockchain, terwijl Flowcode de beveiliging, gegevens en bruikbaarheid biedt voor een ideale consumentenervaring.”

Eerste Web3-suite die metaverse en de echte wereld verbindt

Flowcode geeft toegang tot de eerste en enige volledig geïntegreerde Web3-suite die de metaverse en de echte wereld samenbrengt. De gepatenteerde QR-technologie biedt realtime analyses en gegevens en een hoogwaardig ontwerp om interactie en onboarding op Web3 voor consumenten zo eenvoudig mogelijk te maken.

Andrew Duplessie, hoofd innovatie bij Flowcode, voegde toe:

“Flowcode is de front-end van Web3. Ons doel is om het voor consumenten zo gemakkelijk mogelijk te maken om te communiceren met Web3-technologieën. Door partnerschappen zoals POAP zijn we in staat om de toegankelijkheid van de metaverse op te schalen en de kloof tussen de offline en online wereld te overbruggen.”