Flux en Terra werken samen om ecosystemen te integreren

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Flux en Terra werken samen om ecosystemen te integreren

By Daniela Kirova - Kort bericht
Bijgewerkt 23 January 2023

Flux en Terra gaan samenwerken om hun ecosystemen te integreren en gebruikers het beste van Web3 te bieden. De samenwerking zal zich richten op diepe integratie, waarbij gebruik wordt gemaakt van de respectieve sterke punten van de ecosystemen, schreef Flux op hun Medium-pagina.

Bouwen aan het internet van de toekomst

Het doel van Flux is om ontwikkelaars de benodigde middelen en infrastructuur ter beschikking te stellen om hun dApps naadloos op Web3 te implementeren.

Volgens Terra’s whitepaper wil het het eerste stabiele platform en bruikbare valuta op de blockchain worden, waardoor decentralisatie wordt bereikt voor handelaren, reguliere gebruikers en ontwikkelaars.

Door deze samenwerking is Terra een stap dichter bij het doel om volledige decentralisatie te bereiken bij de overgang naar Web3. Flux zal ook vooruitgang boeken door Terra’s state-of-the-art applicaties toe te voegen aan zijn gedecentraliseerde infrastructuur.

Onderdelen van de samenwerking

In het begin omvat de samenwerking tussen Flux en Terra de ontwikkeling van Terra op het Flux-ecosysteem. Het Flux-token wordt dienovereenkomstig op de Terra-blockchain gelanceerd.

Het ecosysteem van Flux gebruikt tokens op andere blockchains om de Fusion cross-chain bridge mogelijk te maken. Hierdoor is de toegang tot DeFi verbeterd.

Zelcore, de officiële wallet en blockchain-app-suite van Flux, ondersteunt niet alleen Luna, maar ook KRW, UST, SDT en andere native tokens van Terra. Ondersteuning voor veel CW20-tokens zal ook worden geïntegreerd.

Directe toegang tot gecentraliseerde uitwisselingen

Alle tokens die beschikbaar zijn op de Zelcore-backend kunnen worden uitgewisseld of geïmporteerd. De suite biedt directe toegang tot Binance, FTX, Kraken en andere gecentraliseerde beurzen.

Flux CSO Daniel Keller merkte op:

“Het hele team van Flux kijkt ernaar uit om met Terra samen te werken. Ik heb veel respect voor het team van Terra. Ze stellen zichzelf een duidelijk doel en een duidelijke visie en geven die visie met grote toewijding waar. Ik ben dol op hun benadering van DeFi en alle geweldige kansen die hun ecosysteem biedt voor iedereen in de blockchain-ruimte. Ik ben opgewonden om na te denken over het grote potentieel van het werken met hen en de integratie van onze respectieve ecosystemen. En ik ben vooral blij dat Flux hen kan helpen decentraliseren door hun applicaties te implementeren op ons krachtige netwerk van Flux Nodes. Flux heeft een nieuwe vriend en bondgenoot gevonden in de zoektocht om Web3 naar de massa te brengen. Ik denk dat we wel kunnen zeggen dat de toekomst voor Web3 er elke dag rooskleuriger uitziet.”