Forbes wil mensen helpen de digitale economie te begrijpen, zegt CEO

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Forbes wil mensen helpen de digitale economie te begrijpen, zegt CEO

By Hassan Maishera - Kort bericht

Forbes ontving onlangs een investering van $200 miljoen van Binance, en de CEO van het tijdschrift sprak over de plannen van het bedrijf voor de toekomst.

Forbes-CEO Mike Federle vertelde Yahoo Finance in een recent interview dat het tijdschrift meer mensen wil helpen de digitale economie te begrijpen. Hij deed deze verklaring nadat Forbes een investering van $200 miljoen van Binance had ontvangen.

Toen hem werd gevraagd waarom Forbes de deal sloot, zei Federle dat het medium het voor mensen gemakkelijk wil maken om de digitale economie te begrijpen. Hij verklaarde;

"Forbes is er altijd al geweest om mensen de kennis, de middelen, de inspiratie en de verbindingen te geven die ze nodig hebben om succes te behalen. En wat er aan de hand is met digitale activa, ik noem het verder dan crypto, met crypto, NFT's, blockchain-technologieën, de metaverse, is nu in opkomst. We willen heel graag de gids of de brug zijn naar begrip, als dit verder opkomt en een nog grotere impact zal maken op de samenleving en het bedrijfsleven."

Federle werd gevraagd hoe Forbes zaken kan doen met Binance nadat de cryptocurrency-exchange het tijdschrift een paar jaar geleden had aangeklaagd, toen het medium er een artikel over had gepubliceerd. Hij reageerde;

"Toen hebben ze die rechtszaak vrij snel ingetrokken, ik denk dat ze de fout ervan inzagen. Maar in de toekomst was het een geweldige demonstratie van het belang van redactionele onafhankelijkheid. En dat is een hoeksteen van het merk Forbes. En elke investeerder die een investering in Forbes weet dat het beïnvloeden van dat recht, de journalistiek of het overschrijden van die grens, een negatief effect zal hebben op hun investering."

De CEO van Forbes verklaarde dat de investering in Binance niet bepalend zou zijn voor het soort verhalen dat het platform publiceert. Hij verklaarde:

"We gaan door met het schrijven van verhalen vanuit verschillende gezichtspunten op basis van wat we geloven. Dus uiteindelijk denk ik dat dat eigenlijk een teken van kracht is voor de toekomst."