FTX plant nieuw gaming platform om crypto adoptie te ondersteunen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

FTX plant nieuw gaming platform om crypto adoptie te ondersteunen

By Benson Toti - Kort bericht
  • De nieuwe speleenheid zal beschikbaar zijn via FTX US als een crypto-as-a-service-aanbod.

  • Meer dan 2 miljard mensen hebben op blockchain gebaseerde games gespeeld en digitale activa verzameld waardoor 'FTX Gaming' nu eenvoudig te bezitten is.

FTX is naar verluidt op zoek naar een nieuwe gaming-eenheid die zal helpen het volgende niveau van crypto-adoptie te stimuleren, volgens een nieuwsbericht van Bloomberg .

De nieuwe 'FTX Gaming' eenheid is gericht op game-uitgevers en andere spelers binnen de groeiende industrie, zei FTX. Hiermee hebben gebruikers toegang tot blockchain-gamingtools die zijn ontworpen om uitgevers te helpen eenvoudig cryptocurrencies en non-fungible tokens (NFT's) te integreren.

Volgens het Bloomberg-rapport dat maandag is gepubliceerd, zal het nieuwe platform beschikbaar zijn als een "crypto-as-a-service " via FTX US, het in de VS gevestigde filiaal van de crypto-exchange.

Gaming-bedrijven die bij het netwerk zijn aangemeld, krijgen de kans om crypto-tokens te lanceren en in-game NFT's te ondersteunen, aldus het rapport.

De crypto-gamingruimte is het afgelopen jaar aanzienlijk gegroeid, met de goedkeuring van non fungible tokens die de acceptatie door traditionele gamers hebben bevorderd. Op dit moment is het op Ethereum gebaseerde Axie Infinity een van de toptitels in de ruimte.

Een FTX-woordvoerder zei dat de overstap naar het starten van de gaming-eenheid te wijten is aan het feit dat games een belangrijk onderdeel worden van de crypto-use case. Deze "spannende use case", voegde de woordvoerder toe, heeft meer dan 2 miljard gamers over de hele wereld zien spelen en digitale items zien verzamelen.

Het nieuwe platform draagt nu bij aan de opwinding door het gemakkelijk te maken om deze activa te bezitten.