Gala analyse: daling naar $0,15 mogelijk bij dit scenario

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Gala analyse: daling naar $0,15 mogelijk bij dit scenario

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De Gala-prijs bevindt zich de afgelopen maanden in een sterke bearish trend, passend bij de aanhoudende uitverkoop van cryptocurrency. De daling van de munt versnelde tijdens de nachtelijke sessie terwijl de crisis in Rusland en Oekraïne voortduurde. Het wordt verhandeld tegen $0.2170, wat het laagste is sinds 5 februari deze maand.

Rolout Gala Chain

Gala is een opwindend platform waarmee mensen hun games kunnen bouwen en er op verschillende manieren geld mee kunnen verdienen. Het stelt mensen in staat om bestaande spellen te spelen en non-fungible tokens (NFT) te verhandelen.

De grootste katalysator in het ecosysteem zal de aanstaande lancering van Gala Chain zijn. Dit wordt een in-house blockchain-netwerk dat het ecosysteem gebruiksvriendelijker zal maken. Het zal snellere transacties, lagere netwerkkosten en muntkosten hebben, en meer interoperabiliteit.

In een verklaring vorige week zeiden de ontwikkelaars dat de Gala Chain bekend zal worden als Project GYRI . In de menselijke anatomie is de gyri het buitenste deel van de hersenen, wat betekent dat het beschermt, organiseert en kracht geeft.

De belangrijkste reden waarom de GALA-prijs fors daalde, is dat beleggers bang zijn voor de aanhoudende geopolitieke spanningen. Op maandag erkende Poetin formeel twee separatistische regio's in Oekraïne, wat betekent dat ze de komende dagen waarschijnlijk zullen binnenvallen.

Daarom zijn analisten bang voor de impact van deze invasie op de bredere economie en belangrijke activa zoals cryptocurrencies, NFT's en aandelen. Idealiter zijn beleggers van mening dat deze acties de activa zullen devalueren. Dit verklaart waarom de Bitcoin Fear&Greed Index is gedaald tot ongeveer 20.

Een andere reden die de prestaties van Gala verklaart, is dat er tekenen zijn dat de activiteit in het netwerk dit jaar vertraagt naarmate meer mensen weer aan het werk en naar school gaan. Dezelfde trend deed zich voor in andere metaverse projecten zoals Sandbox en Decentraland.

Gala prijs voorspelling

De vieruurgrafiek laat zien dat de Gala-prijs zich de afgelopen weken in een sterke bearish trend bevindt. De uitverkoop begon toen de munt begin deze maand naar het belangrijkste weerstandsniveau van $0,3950 steeg.

Het is onder de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen gedaald, terwijl de Relative Strength Index (RSI) onder het oversoldniveau is bewogen.

Daarom zal de munt blijven vallen terwijl de bears zich richten op het volgende belangrijke ondersteuningsniveau van $0.200. Een daling onder dit psychologische niveau opent de mogelijkheid dat de munt naar het laagste punt van dit jaar van $0,1540 daalt.