Gala Games (GALA) crasht met bijna 40% – is herstel nog mogelijk?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Gala Games (GALA) crasht met bijna 40% – is herstel nog mogelijk?

By Onose Enaholo - Kort bericht
Bijgewerkt 26 January 2023

Gala Games (GALA), een van de toonaangevende metaverse- en blockchain-gamingtokens, bevindt zich momenteel in een vrije val. De munt volgt de bredere cryptomarkt in verval, maar de verliezen zijn veel erger dan verwacht. Is er kans op herstel? Dit zijn de belangrijkste feiten:

  • GALA is met bijna 40% gecrasht na verlies van ondersteuning van $0,07

  • De metaverse munt bevindt zich in wezen in een vrije val en kan de komende dagen een berenmarkt betreden

  • GALA is bijna 65% gedaald ten opzichte van de maandelijkse hoogtepunten van begin mei

Gegevensbron: Tradingview

Kan GALA nog herstellen na dit bloedbad?

Herstel voor GALA zal natuurlijk komen. Maar we zien het niet snel gebeuren. Het sentiment in de markt is nu erg onvoorspelbaar. Het lijkt erop dat veel beleggers hun crypto-activa verzilveren, waarbij aanhoudende verliezen de meeste munten raken. Dit is geen kopersmarkt en daarom verwachten we dat GALA verder zal dalen voordat er een ommekeer plaatsvindt.

Het zal echter heel interessant zijn om te zien hoe de prijsactie zal verlopen zodra deze onder de $0,05 zakt. Dit is immers een psychologisch zeer belangrijke drempel geweest voor GALA-bulls. Op dit moment ligt de metaverse munt iets boven deze prijs.

Op basis van trends in de markt zal het geen verrassing zijn als deze verder zakt. Het is waarschijnlijk dat de vrije val zich zal voortzetten voordat GALA een dieptepunt bereikt op ongeveer $0,02.

Hoe nu profiteren van GALA?

Dit is niet de beste tijd om GALA te kopen. Als je dit wilt doen, is het veel beter om een week of langer te wachten. We verwachten dat de prijs ver onder de $0,05 zal zakken.

Zodra dit gebeurt, wordt de munt verhandeld met bijna 100% korting vanaf de hoogtepunten van mei. Dat zal de meest ideale dip zijn om te kopen, vooral als het sentiment in de bredere markt verbetert.