Gedecentraliseerd gokplatform integreert Chainlink orakels

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Gedecentraliseerd gokplatform integreert Chainlink orakels

By Alice Leetham - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
Foto van personen die op een voetbalwedstrijd wedden

Augur Turbo zal Chainlink orakels gebruiken om haar gebruikers in staat te stellen hun eigen gokmarkten te creëren op sportevenementen zoals de Olympische Spelen, NBA, MLB en MMA

Het gokplatform Augur heeft gisteren de lancering van Augur Turbo aangekondigd, een gedecentraliseerd gokplatform dat zich snel met dagelijkse markten voor sport, politiek, actualiteiten en cryptogeld integreert.

De gecentraliseerde betting uitwisselingen, die op dit moment de markt domineren, hebben de neiging om flink wat vergoedingen af te troggelen, limieten aan opnames en uitbetalingen te stellen en de typen markten te beperken waarop gebruikers zouden kunnen wedden.

Augur Turbo biedt daarentegen lage kosten, gegarandeerde uitbetalingen, een toegang zonder toestemming en eerlijke kansen. Het stelt haar gebruikers eveneens in staat om dankzij het gebruik van blockchain technologie en open source smart contracts hun eigen on-chain gokmarkten te creëren. Iedereen kan zo gokmarkten creëren voor sportevenementen zoals de Olympische Spelen, NBA, MLB en NBA. Er bestaan daarnaast plannen om in de toekomst voetbal, golf, tennis, NFL, American college football en esports te ondersteunen.

Deze smart contracts hebben betrouwbare gegevens uit de echte wereld nodig om de door gebruikers gemaakte gokmarkten te reguleren. Dit soort gegevens zijn normaliter niet op de blockchain beschikbaar, wat betekent dat er orakels nodig zijn om deze real-world informatie op te halen en deze on-chain door te geven.

Augur Turbo integreert Chainlink’s gedecentraliseerde oracle netwerk om zo veilige, kostenefficiënte datafeeds plus de afwikkeling ervan te bieden. De Chainlink orakels zullen ervoor zorgen dat Augur Turbo’s gokmarkten snel, nauwkeurig en transparant afgehandeld worden door real-world data in de keten te brengen, zoals wedstrijdschema’s, de scores na de wedstrijd, en statistieken over de spelers en teams.

Augur Turbo wordt op Polygon gelanceerd, het Ethereum Layer 2 schaalnetwerk. De blockchain architectuur van Polygon biedt tot 65.000 transacties per seconde, wat voor een snelle afwikkeling van de markt zorgt en een grotere liquiditeit van de Augur Turbo gokmarkt. De lage vergoedingen van Polygon betekenen alsmede dat er voor maar een paar cent gokmarkten gecreëerd kunnen worden, terwijl de gebruikers over het algemeen voor een fractie van een cent kunnen wedden en handelen.

Door zowel van zowel Chainlink als Polygon gebruik te maken, faciliteert Augur gokmarkten die goedkoop zijn en zich bijna in realtime afwikkelen. Augur zou in de toekomst nieuwe Chainlink datafeeds kunnen lanceren, waardoor gebruikers voor nog meer sportevenementen gokmarkten kunnen creëren.

Augur Turbo is nu al live op Augur.net