Geen einde in zicht voor Shiba Inu’s rally, vandaag nog eens 23% gestegen: waar koop je Shiba Inu

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Geen einde in zicht voor Shiba Inu’s rally, vandaag nog eens 23% gestegen: waar koop je Shiba Inu

By Daniela Kirova - Kort bericht

Shiba Inu blijft in het nieuws over het verbranden van tokens en de komst van de Shibverse. Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je Shiba Inu kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel.

Beste plekken om Shiba Inu nu te kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat is Shiba Inu?

Shiba Inu is een op Ethereum gebaseerde altcoin met de Shiba Inu, een Japans jachthondenras. Het wordt algemeen beschouwd als een alternatief voor Dogecoin.

Shiba Inu is een meme-munt; een cryptocurrency geassocieerd met een bepaald thema. De munt werd in augustus 2020 gemaakt door een pseudoniem persoon of groep genaamd Ryoshi.

De prijs van Shiba Inu is oktober vorig jaar meer dan vertienvoudigd en staat daarmee op de 10e plaats van alle cryptocurrencies volgens marktkapitalisatie.

De leidende principes van het ecosysteem zijn uiteengezet in een "inslagpapier", beschikbaar op ShibaToken.com. Shiba Inu is ontwikkeld om te zien wat er zou gebeuren als een cryptocurrency-project voor 100% door de gemeenschap zou worden gerund.

De oprichters schrijven de oorsprong toe aan een 'experiment in gedecentraliseerde en spontane gemeenschapsvorming'. Volgens Ryoshi kan de kracht van collectieve decentralisatie iets sterkers opbouwen dan een gecentraliseerd team zou kunnen creëren.

Moet ik gelijk Shiba Inu kopen?

Omdat het moeilijk is om met een nauwkeurige voorspelling van cryptocurrency te komen, moet je nooit beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiën voordat je een diepgaande marktanalyse hebt uitgevoerd. Investeer niet meer dan je je kunt veroorloven te verliezen.

Shiba Inu prijsvoorspelling

Het herstel van SHIB weerspiegelt een breder herstel in cryptomarkten tijdens de afgelopen week. De prijzen van Bitcoin en Ethereum zijn ook gestegen. Deze ontwikkeling geeft beleggers vertrouwen in kleinere munten zoals Shiba Inu.

Volgens CryptoPredictions.com zal Shiba Inu zijn hoogtepunt terugwinnen. Het zal $ 0,000084 bereiken in het eerste kwartaal van 2022 en blijven groeien, met een handelsprijs van $ 0,000088 in het derde kwartaal van dit jaar.

Shiba Inu op sociale media