Gemengde resultaten crypto, Nexo stijgt na Binance notering

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Gemengde resultaten crypto, Nexo stijgt na Binance notering

By Daniela Kirova - Kort bericht

De cryptomarkt als geheel is vandaag gemengd. Opmerkelijke winnaars zijn Nexo en SKALE Network, waarvan het token SKL met 12% in waarde steeg.

Top crypto’s

Bitcoin bleef de afgelopen 24 uur stabiel en handelt op het moment van schrijven voor $39.500. Binance Coin was de grootste winnaar in de top 10, een stijging van 4%. Terra verloor ongeveer 3% van zijn waarde.

Dogecoin steeg met 1% en registreerde de afgelopen zeven dagen winsten van ongeveer 3%. De grootste verliezer in de top 10 van de week is XRP, een daling van 13% in de afgelopen 7 dagen. Buiten de top 10 verloor NEAR Protocol 4%, waardoor de wekelijkse dip net onder de 23% kwam.

Grootste stijgers en dalers

Buiten de top 20 voegde ApeCoin 8% toe, waardoor de wekelijkse winst op 52% kwam. PanCake Swap is ook met iets minder dan 8% gestegen.

Veruit de grootste winnaar in de top 100 is Nexo. De 65e grootste cryptovaluta naar marktkapitalisatie won 15% nadat Binance aankondigde dat het Nexo had genoteerd.

Een goede tweede is SKALE Network, dat met 12% groeide nadat Skaleverse, hun eerste officiële Twitter-ruimte, live ging.

Kava is de afgelopen 24 uur met ongeveer 5% gestegen, wat de wekelijkse winst op 18% brengt. Het is een van de weinige munten die de periode van 7 dagen in het groen sluit. Vandaag bereikte de munt een nieuw recordhoogte en brak de marktkapitalisatie van $1 miljard.

De grootste verliezers van vandaag zijn Zilliqa (-6%), Waves (-7%) en The Graph (-11%). De GMT van STEPN heeft vandaag 11% verloren, maar sluit de week nog steeds in het groen af met +9%.

Trending

De grootste winnaar van vandaag is WonderHero, een P2E mobiele RPG-game waar gamers zeldzame NFT’s kunnen verdienen en deze op een peer-to-peer-marktplaats kunnen verkopen.

Het team gelooft in het vormen van een uitgebalanceerd universum waar spelers van verschillende niveaus elkaar inkomenskansen kunnen bieden terwijl ze tegelijkertijd plezier hebben. De token WND van het platform won vandaag 6,407% en handelt op het moment van schrijven voor $0,46.