Harmony prijsvoorspelling: waarom heeft ONE een duikvlucht gemaakt?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Harmony prijsvoorspelling: waarom heeft ONE een duikvlucht gemaakt?

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De prijs van Harmony is de afgelopen dagen sterk gedaald, omdat beleggers zich zorgen maken over het ecosysteem en de extreem agressieve Federal Reserve. ONE, zijn native token wordt verhandeld op $0,1440, het laagste sinds 25 maart van dit jaar. De prijs is deze week met meer dan 21% gedaald ten opzichte van het hoogste niveau.

Waarom is de prijs van Harmony gedaald?

Harmony is een snelgroeiend blockchain-platform dat een leidende plaats wil zijn voor ontwikkelaars om hun gedecentraliseerde applicaties te bouwen.

Het is een platform dat Byzantijnse fouttolerantie (BFT) en sharding-technologieën gebruikt om ervoor te zorgen dat ontwikkelaars snelle en goedkope applicaties kunnen bouwen. Het is een volledig schaalbaar platform dat cross-sharding-technologie heeft omarmd. Het maakt ook gebruik van de RaptorQ-fonteincode die helpt om blokken snel te verspreiden.

Harmony-prijs heeft het de afgelopen maanden goed gedaan, omdat meer ontwikkelaars het netwerk hebben omarmd. Volgens DeFi Llama zijn enkele van de topontwikkelaars in het ecosysteem DeFi Kingdoms, Tranquil Finance en ViperSwap. Andere ketenoverschrijdende apps die Harmony gebruiken, zijn Curve, SushiSwap en StakerDAO.

Net als andere platforms heeft Harmony ook een ontwikkelaarsbeurs gelanceerd ter waarde van $ 300 miljoen. Deze fondsen zullen worden verdeeld onder ontwikkelaars die DEFI-, NFT- en gaming-apps in hun ecosysteem bouwen. Harmony heeft een Vision 2026 die web 3 wil schalen via zero-knowledge rollups en gedecentraliseerde autonome organisaties.

De prijs van Harmony daalt scherp doordat beleggers reageren op de scherpe daling van de Total Value Locked (TVL) van het netwerk. De TVL staat momenteel op $738 miljoen, wat lager is dan het hoogste punt ooit van $1,38 miljard. In de afgelopen 7 dagen zijn DeFi Kingdoms en Tranquil Finance TVL met respectievelijk 24,47% en 5% gedaald. Evenzo is de TVL van ViperSwap en FarmersOnly met meer dan 20% gedaald.

Harmony prijsvoorspelling

De daily chart laat zien dat de Harmony-prijs zich de afgelopen dagen in een sterke bearish trend bevindt. Deze daling begon toen het een double-top patroon vormde op ongeveer $0,18. In technische analyse is een dubbele top meestal een bearish teken. De voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen hebben een bearish crossover-patroon gemaakt.

Daarom is de kans groot dat de prijs van ONE zal blijven dalen, aangezien de bears zich richten op het volgende belangrijke ondersteuningsniveau van $0,13.