Heroes of Maria gaat samenwerking aan met Tribe Gaming

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Heroes of Maria gaat samenwerking aan met Tribe Gaming

By Jayson Derrick - Kort bericht
Bijgewerkt 22 July 2022

Op blockchain gebaseerde P2E MMO-game Heroes of Mavia, ontwikkeld door Skrice Studios, is een samenwerking aangegaan met Tribe Gaming, een van ‘s werelds grootste esports-organisaties, vernam CoinJournal uit een persbericht.

Tribe breidt uit met blockchain-gaming

Tribe Gaming breidt zijn initiatieven uit met blockchain-gaming. De krachtpatser van spelers en makers trekt elke maand gemiddeld meer dan 100 miljoen views op YouTube. Patrick Carney, oprichter en CEO van Tribe Gaming zei:

“Bij Tribe hebben we zorgvuldig het juiste P2E-project onderzocht om Tribe IP binnenin te integreren, en samenwerken met Mavia is een geweldige kans. We zijn optimistisch over de toekomst van het project en we kijken uit naar de verdere ontwikkeling van Mavia naarmate de game dichter bij de lancering komt.”

Tribe verwerft unieke percelen als onderdeel van samenwerking

Tribe Gaming verwierf tientallen legendarische percelen in Mavia, een fantasie-eiland, met het oog op unieke Tribe-branding. De legendarische percelen hebben het meest luxueuze ontwerp van alle landtypes, de beste locaties op de kaart van Mavia en de grootste geluksfactor bij het verwijderen van obstakels.

Mavia met serieuze onderneming in esports

Mavia wordt ondersteund door marktleiders zoals Binance Labs en Crypto.com Capital. Het waagt zich op esports en competitief gamen. Dit is de kern van de spelersbasis en de partnerschapsstructuur.

Deze samenwerking versterkt Mavia’s positie als de grootste op esports gerichte P2E-game die in de ruimte uitkomt.

Yvan Feusi, uitvoerend producent bij Skrice Studios, zei:

“Ons team kan niet gelukkiger zijn met Tribe als officiële partner van Mavia. Terwijl we onze game verder blijven pushen in de ruimte van competitief gamen en esports, is het van essentieel belang dat we nauw samenwerken met doorgewinterde veteranen van deze ruimte. Tribe heeft niet alleen de grootste contentmakers op het gebied van mobiel gamen, maar ze hebben ook de ervaring en aanleg om Mavia te helpen zijn potentieel te ontwikkelen om een blockbuster blockchain-gametitel te worden.”

Tribe kan bases maken op de percelen die het bezit en deze tegen betaling aan andere spelers verhuren, ze gebruiken om tegen andere bases en spelers op het eiland Mavia te vechten, ze verkopen op de Mavia-marktplaats of basispartnerschappen vormen met andere spelers.