Hier koop je Dogelon Mars, dat steeg na geruchten Binance vermelding

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Hier koop je Dogelon Mars, dat steeg na geruchten Binance vermelding

By Daniela Kirova - Kort bericht

Dogelon Mars won 50% op rapporten van een aanstaande notering op Binance, en de opleving werd ondersteund door een opleving van de Bitcoin-prijs. Daarna daalde de prijs echter. Op het moment van schrijven heeft het ongeveer 1% van zijn waarde verloren.

Deze korte handleiding bevat alles wat je moet weten over Dogelon Mars, inclusief of en waar je Dogelon Mars kunt kopen als je dat wilt.

Beste plekken om Dogelon Mars nu te kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat is Dogelon Mars?

Dogelon Mars is een meme-munt met een hondenthema op Ethereum en Polygon. Het volgt het voorbeeld van andere succesvolle hondenmunten en speelt op verschillende populaire thema’s in de meme-muntruimte.

De naam is een mengsel van Dogecoin en Elon Musk en verwijst naar Mars, een draai aan de beroemde maanmeme, wat impliceert dat Dogelon een enorme opwaartse beweging zal ervaren.

Dogelon Mars heeft niet per se een routekaart, maar ontwikkelde in plaats daarvan een fantasieversie via zijn strips. Na de herkolonisatie van Mars in 2420, zal Dogelon moeten vechten om te overleven tegen de vernietigers.

Deze fantasieversie suggereert dat zodra de munt op alle grote beurzen is genoteerd, de prijs van ELON Mars zal bereiken.

Moet ik nu Dogelon Mars kopen?

Dogelon Mars kan zeker de moeite waard zijn om in te investeren als je timing goed is. Helaas is dit vaak niet van tevoren te weten. Bij elke investeringsbeslissing moet rekening worden gehouden met jouw risicotolerantie. Neem geen prijsvoorspellingen tegen de nominale waarde.

Dogelon Mars prijsvoorspelling

CryptoNewsZ voorspelt dat Dogelon Mars tegen het einde van 2022 $0.00000127 en $0.00000194 over drie jaar zal bereiken.

Crowd Wisdom geeft Dogelon Mars een ‘Strong Buy’-beoordeling en een gemiddelde prijsvoorspelling van $0.00000285 voor volgend jaar. In 2030 voorspellen ze dat ELON een recordhoogte van $0,000367 zal bereiken.

Dogelon Mars op sociale media