Hier koop je het beste Decred, dat in 24 uur met 14% in waarde steeg

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Hier koop je het beste Decred, dat in 24 uur met 14% in waarde steeg

By Daniela Kirova - Kort bericht

Decred is de grootste top 100 winnaar van vandaag met een prijsstijging van 14% op het moment van schrijven.

Dit is waarschijnlijk te wijten aan een officiële aankondiging op Twitter dat het huidige aanbod van Decred’s DCR-token 14 miljoen nadert. Het maximale aanbod is 21 miljoen, waardoor er ongeveer 7 miljoen DCR over is om te ontginnen.

Deze korte handleiding bevat alles wat je moet weten over het Decred netwerk en DCR token, inclusief of en waar je Decred kunt kopen als je dat wilt.

Beste plekken om Decred nu te kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat is Decred?

Decred is een op blockchain gebaseerde cryptocurrency met een sterke focus op community-input, open governance en duurzame financiering voor ontwikkeling. Het maakt gebruik van een hybride Proof-of-Work (PoW) en Proof-of-Stake (PoS) mijnsysteem om ervoor te zorgen dat een kleine groep de transactiestroom niet kan domineren.

Belanghebbenden maken en handhaven de consensusregels van de blockchain, bepalen een koers voor toekomstige ontwikkeling en beslissen hoe de schatkist van het project wordt gebruikt om het te financieren. De blockchain van Decred is vergelijkbaar met die van Bitcoin, maar met belangrijke aspecten van governance die in het protocol zijn ingebakken.

Om prikkels op elkaar af te stemmen, worden blokbeloningen verdeeld tussen PoW-miners, belanghebbenden en de Decred Treasury, die het project financiert. PoW-miners spelen voor Decred een vergelijkbare rol als voor Bitcoin, maar met Decred ontvangen ze slechts 60% van de blokbeloning.

Moet ik nu Decred kopen?

Niets kan jouw eigen onderzoek vervangen. Elke investeringsbeslissing die je neemt, moet gebaseerd zijn op je marktkennis, je risicohouding en de kenmerken en spreiding van jouw portefeuille. Bedenk ook hoe je je zou voelen als je geld zou verliezen.

Decred prijsvoorspelling

Price Prediction verwacht een stijging voor Decred en voorspelt dat de prijs $87,40 kan bereiken met een gemiddelde handelsprijs van $76,63. In 2023 zal Decred’s munt minstens $112,67 waard zijn. Het kan volgend jaar oplopen tot $129,35.

De munt van Decred zal in 2024 voor ten minste $163,55 worden verhandeld. Het kan oplopen tot $192,39 met een gemiddelde handelsprijs van $168,18. In 2025 zal het minstens $233,62 waard zijn, bijna 4x de huidige prijs.

Decred op sociale media