Hier koop je Maker, een van de weinige winnaars. Wordt het een rally?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Hier koop je Maker, een van de weinige winnaars. Wordt het een rally?

By Daniela Kirova - Kort bericht

Tegen de achtergrond van alomtegenwoordige somberheid op de markt, is het MKR-token van Maker DAO een sprankje hoop. Het wereldwijde verkeer neemt gestaag toe, en het meeste lijkt uit Polen, Korea, Japan en Rusland te komen.

Maker heeft onlangs de langverwachte lanceringsdatum van het AstraProtocol bekendgemaakt. Het token ASTR komt eind deze maand naar hun blockchain.

Maker is een van de weinige cryptocurrencies die vandaag in het groen staat, met een stijging van meer dan 2% op het moment van schrijven.

Deze korte handleiding bevat alles wat je moet weten over het ecosysteem van Maker en de munt, inclusief of en waar je Maker kunt kopen als je dat wilt.

Beste plekken om Maker nu te kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat is Maker?

Maker (MKR) is het governance-token van het Maker Protocol en MakerDAO, een softwareplatform resp. gedecentraliseerde organisatie. Hiermee kunnen gebruikers de DAI stablecoin uitgeven en beheren.

MKR tokens geven houders stemrecht over de ontwikkeling van Maker Protocol, maar keren geen dividend uit. Met het succes van DAI wordt verwacht dat hun waarde zal stijgen.

Het ecosysteem van Maker is een van de eerste en meest stabiele projecten in decentrale financiën. MKR laat houders direct deelnemen aan DAI-governance, wat het uniek maakt.

Elke houder kan stemmen over mogelijke wijzigingen in het Maker Protocol. Hun invloed hangt af van de grootte van hun MKR-belang.

Moet ik nu Maker kopen?

Niets kan jouw eigen onderzoek vervangen. Elke investeringsbeslissing die je neemt, moet gebaseerd zijn op je marktkennis, je risicohouding en de kenmerken en spreiding van jouw portefeuille. Bedenk ook hoe je je zou voelen als je geld zou verliezen.

Prijsvoorspelling Maker

Digital Coin Price voorspelt een positief prijstraject voor Maker:

  • 2022: van $1.528 tot $1.726
  • 2023: van $1.665 tot $2.068
  • 2024: van $1.531 tot $2.118
  • 2025: van $2.156 tot $2.626

Wallet Investor is niet zo optimistisch en voorspelt een prijsdaling, een behoorlijk forse zelfs. De analist voorspelt dat Maker binnen een jaar meer dan 60% zal verliezen.

Maker op sociale media