Hier koop je MobileCoin, dat stijgt met 47% na Binance notering

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Hier koop je MobileCoin, dat stijgt met 47% na Binance notering

By Daniela Kirova - Kort bericht

‘s Werelds grootste beurs qua handelsvolume noteert vandaag officieel MobileCoin (MOB) om 10:00 (UTC). De beschikbare handelsparen voor deze munt zijn MOB/BTC, MOB/BUSD en MOB/USDT.

Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je MobileCoin kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel.

Beste plekken om MobileCoin nu te kopen

Als je wilt toeslaan terwijl het ijzer heet is, moet je nu wat MOB inslaan voordat de munt live gaat op Binance. Zodra dat gebeurt, zal de prijs waarschijnlijk dramatisch stijgen.

Hoe doe je dat?

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat is MobileCoin?

MobileCoin is de eerste CO2-negatieve cryptocurrency. Het is ontworpen om te worden gebruikt als digitaal geld op uw telefoon. De MobileCoin Foundation coördineert en stimuleert een wereldwijde gemeenschap van ontwikkelaars die samenwerken om het eenvoudigst mogelijke versleutelde betalingsnetwerk te creëren.

Het platform biedt eenvoudig herstel van de wallet. Je kunt jouw portemonnee herstellen als je je telefoon verliest zonder dat je een provider hoeft te vertrouwen met jouw privésleutels.

Het hele grootboek is ondoorzichtig, individuele transacties zijn cryptografisch beschermd en het netwerk maakt gebruik van forward-secrecy.

De meeste transacties duren minder dan tien seconden, dus betalingen vinden onmiddellijk plaats. Last but not least – het platform is milieuvriendelijk en biedt een intuïtieve beveiliging op grote schaal zonder elektrisch afval.

Moet ik nu MobileCoin kopen?

Omdat het moeilijk is om met een nauwkeurige voorspelling van cryptocurrency te komen, moet je nooit beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiën voordat je een diepgaande marktanalyse hebt uitgevoerd. Investeer niet meer dan je je kan veroorloven te verliezen.

MobileCoin prijsvoorspelling

De verwachting van Digital Coins is bullish op MOB. De munt handelt op het moment van schrijven voor iets meer dan $5. Hun voorspelling is als volgt:

  • 2022: $6,47 – $7,59
  • 2023: $7 – $8
  • 2024: $6,50 – $10
  • 2025: $9,11 – $11

MobileCoin op sociale media