Hier koop je Monero, de grootste winnaar in de top 100 vandaag

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Hier koop je Monero, de grootste winnaar in de top 100 vandaag

By Onose Enaholo - Kort bericht
Bijgewerkt 26 January 2023

Privacytoken Monero genoot een enorme populariteit toen Rusland Oekraïne binnenviel en is sindsdien gestaag gegroeid. Een van de redenen is de waargenomen veiligheid tegen aanvallen van hackers.

Op een dag van sombere cryptomarkt is Monero een van de weinige winnaars. Het heeft de afgelopen 24 uur 11% aan zijn waarde toegevoegd.

Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je Monero kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel.

Beste plekken om nu Monero te kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat is Monero?

Monero streeft naar het hoogst mogelijke niveau van decentralisatie, waarbij gebruikers niemand anders op het netwerk hoeven te vertrouwen.

De token XMR is volledig vervangbaar, wat betekent dat de details over crypto-overdrachten, afzenders en ontvangers standaard verborgen zijn. Volgens aanhangers van Monero heeft het een voordeel ten opzichte van andere privacymunten zoals Zcash, die “selectief transparant” zijn.

Monero gebruikt ringhandtekeningen om deze gegevens te verbergen. Eerdere transactie-outputs op de blockchain worden gekozen en dienen als lokvogels, wat betekent dat externe waarnemers niet kunnen zien wie het heeft ondertekend.

Om te garanderen dat transacties niet aan elkaar kunnen worden gekoppeld, creëert Monero eenmalige stealth-adressen voor elke transactie.

Moet ik nu Monero kopen?

Omdat het moeilijk is om met een nauwkeurige voorspelling van cryptocurrency te komen, moet je nooit beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiën voordat je een diepgaande marktanalyse hebt uitgevoerd. Investeer niet meer dan je je kan veroorloven te verliezen.

Monero prijsvoorspelling

Monero wordt momenteel verhandeld voor iets minder dan $245. Volgens Price Prediction zal het in 2026 $1.317 bereiken, waardoor het een goede investering is.

Volgens Smartereum zal de prijs van Monero in 2026 verdrievoudigen. Long Forecast is veel minder optimistisch en voorspelt dat Monero binnen twee jaar voor ongeveer $288 zal worden verhandeld.

Monero op sociale media