Hier koop je nu Songbird, dat steeg met 55% in 24 uur

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Hier koop je nu Songbird, dat steeg met 55% in 24 uur

By Daniela Kirova - Kort bericht

Nu de lucratieve weggeefactie van Songbird ten einde loopt, stijgt de waarde ervan exponentieel. De live prijs van Songbird van vandaag is $0,03 met een 24-uurs handelsvolume van iets meer dan $10 miljoen.

Zoek niet verder dan dit korte artikel voor alle details over Songbird: wat het is, is het de moeite waard om in te investeren en de beste plaatsen om Songbird nu te kopen.

Beste plekken om Songbird nu te kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat is Songbird?

Songbird is het token van Flare’s Canary Network, waardoor tokens zonder smart contracts betrouwbaar kunnen worden gebruikt. Songbird wordt aangedreven door Flare’s technologie. Flare is een schaalbaar, koolstofarm, goedkoop, sterk gedecentraliseerd smart contract EVM-compatibel platform.

Met zijn native token Spark (FLR) kan Flare enorme waarde ontketenen in diverse ecosystemen en blockchain-gemeenschappen.

De netwerkstructuur van Flare is afgeleid van de onderliggende geïntegreerde netwerken, wat het uniek maakt. Het maakt gebruik van de decentralisatie en beveiliging van deze netwerken.

Moet ik nu Songbird kopen?

Niets kan jouw eigen onderzoek vervangen. Elke investeringsbeslissing die je neemt, moet gebaseerd zijn op je marktkennis, je risicohouding en de kenmerken en spreiding van jouw portefeuille. Bedenk ook hoe je je zou voelen als je geld zou verliezen.

Songbird prijsvoorspelling

Analisten doen gemengde voorspellingen over de prijs van Songbird. Wallet Investor en GOV Capital zijn bearish. De eerstgenoemde voorspelt een daling tot $0,01 in maart en tot $0,007 tegen het einde van het jaar. GOV Capital verwacht dat Songbird over een jaar nul waarde heeft.

Price Prediction en Digital Coin Price zijn wel bullish. De laatste voorspelt dat het dit jaar $0,11 zal bereiken en $0,17 in 2025. In 2030 verwacht hij dat Songbird $0,38 waard zal zijn. Price Prediction voorspelt een race van $0,09 dit jaar tot $0,41 in vier jaar.

Songbird op sociale media