Hier koop je Qtum, het einde van de rally is nog niet in zicht

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Hier koop je Qtum, het einde van de rally is nog niet in zicht

By Daniela Kirova - Kort bericht

Qtum blijft stijgen terwijl de lancering van de Moonland Metaverse in zijn ecosysteem nadert en voegde vandaag nog eens 13% toe aan zijn waarde.

Als je wilt weten wat Qtum is, of het de moeite waard is om in te investeren, en een aantal van de beste plaatsen om Qtum te kopen, dan ben je hier aan het juiste adres.

Beste plekken om Qtum nu te kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat is Qtum?

Qtum is een open-source platform dat de beste eigenschappen van Bitcoin en Ethereum combineert. Ze zijn samengebracht in een ontwikkelaarsvriendelijk platform, dat dApps met de grootst mogelijke beveiliging kan ondersteunen.

Qtum combineert het UTXO-transactiemodel van Bitcoin met een aanpassingslaaginterface voor EVM, waardoor het eerste op UTXO gebaseerde slimme contractplatform in de geschiedenis wordt gecreëerd. Het platform is beveiligd met proof-of-stake (PoS).

In theorie kan Qtum tot 70 transacties per seconde (TPS) verwerken, waardoor het zeven keer sneller is dan ETH en ongeveer 16 keer sneller dan BTC.

Qtum biedt een eerlijke distributie van blokbeloningen en een lage inflatie. Dit zorgt ervoor dat belanghebbenden een goede vergoeding krijgen voor het beveiligen van het netwerk.

Qtum gebruikt ook een zeer laag stroomverbruik vanwege de PoS-consensus. Het is lid van het Crypto Climate Accord (CCA), dat streeft naar het gebruik van hernieuwbare energie en een netto-nuluitstoot.

Moet ik nu Qtum kopen?

Qtum kan zeker de moeite waard zijn om in te investeren als je timing goed is. Helaas is dit vaak niet van tevoren te weten. Bij elke investeringsbeslissing moet rekening worden gehouden met jouw risicotolerantie. Neem geen prijsvoorspellingen tegen de nominale waarde.

Qtum prijsvoorspelling

Digital Coin Price voorspelt een gestage prijsstijging als volgt:

  • 2022: van $10,49 tot $12
  • 2023: van $11,44 tot $13,48
  • 2024: van $10,51 tot $15,32
  • 2025: van $14,80 tot $18,66

Qtum op social media

https://twitter.com/mys_dark/status/1506672317753139202