Hier koop je Songbird, de markering van een belangrijke stap voor de industrie

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Hier koop je Songbird, de markering van een belangrijke stap voor de industrie

By Daniela Kirova - Kort bericht

De live Songbird-prijs van vandaag is $0,07, met een 24-uurs handelsvolume van $2,14 miljoen. Songbird is de afgelopen 24 uur met 5,19% gestegen.

Als je wilt weten wat Songbird is, of het je een goed rendement kan opleveren, en de beste plaatsen om Songbird te kopen, dan ben je hier aan het juiste adres.

Beste plekken om Songbird nu te kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat is Songbird?

Songbird heeft een belangrijke stap gezet voor de hele industrie. Het heeft ervoor gezorgd dat tokens op netwerken zonder slimme contracten voor het eerst op een niet-bewarende manier en zonder vertrouwen kunnen worden gebruikt. Dit werd bereikt met schaalbare smart contracts.

Songbird wordt aangedreven door Flare-technologie. Het is een koolstofarm, schaalbaar, sterk gedecentraliseerd, goedkoop slim contractplatform dat de EVM uitvoert en een consensus gebruikt op basis van de Federated Byzantine Agreement.

Flare ontleent zijn netwerkstructuur aan de geïntegreerde netwerken in de kern, wat het uniek maakt. Het maakt gebruik van de beveiliging en decentralisatie van deze onderliggende netwerken.

Moet ik Songbird nu kopen?

Niets kan jouw eigen onderzoek vervangen. Elke investeringsbeslissing die je neemt, moet gebaseerd zijn op je marktkennis, je risicohouding en de kenmerken en spreiding van jouw portefeuille. Bedenk ook hoe je je zou voelen als je geld zou verliezen.

Prijsvoorspelling voor Songbird

Analisten verschillen van mening als het gaat om de toekomstige prijs van Songbird. GOV Capital is behoorlijk bearish en voorspelt dat het dit jaar zal dalen tot $0,04.

Aan de andere kant, de analist Digital Coin Price voorspelt dat Songbird dit jaar zal stijgen tot $0,11 en tot $0,17 in 2025. In 2030 denken ze dat het zal worden verhandeld voor $0,38.

Price Prediction is zelfs nog meer bullish. Ze voorspellen een stijging tot $0,09 dit jaar en $0,41 in 2026. Songbird zal $1 breken in 2029 en $2,45 bereiken in 2031.

Songbird op social media