Hier koop je Tron, dat vandaag de rally voortzet en met 8% is gestegen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Hier koop je Tron, dat vandaag de rally voortzet en met 8% is gestegen

By Daniela Kirova - Kort bericht

De 22e grootste cryptovaluta volgens marktkapitalisatie is de afgelopen dagen gestegen. Gisteren was het 15% hoger en vandaag kwam er nog eens 8% bij. De totale winst voor de week is meer dan 10%.

Redenen voor de rally zijn onder meer de introductie van Decentralized USD (USDD), een stablecoin die belooft financiering voor iedereen toegankelijk te maken. Deze wordt op 5 mei verwacht.

Daarnaast kondigde Tron de officiële oprichting van Tron DAO Reserve aan.

Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je Tron kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel.

Beste plekken om Tron nu te kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat is Tron?

Tron is een ecosysteem waarin makers van inhoud rechtstreeks contact kunnen maken met hun publiek. Tron wil tussenpersonen elimineren door gecentraliseerde platforms zoals muzieksites, app-stores en streamingdiensten te elimineren.

Als gevolg hiervan zullen consumenten minder betalen voor content. Tron zegt dat het een getalenteerd en ervaren ontwikkelaarsteam heeft, gevestigd over de hele wereld, dat is aangetrokken door grote bedrijven zoals Ripple Labs.

Moet ik nu Tron kopen?

Omdat het moeilijk is om met een nauwkeurige voorspelling van cryptocurrency te komen, moet je nooit beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiën voordat je een diepgaande marktanalyse hebt uitgevoerd. Investeer niet meer dan je je kan veroorloven te verliezen.

Tron prijsvoorspelling

Wallet Investor beschouwt Tron als een goede langetermijninvestering. Ze verwachten een stijging op lange termijn met een prijsvoorspelling van $0,22 in april 2027.

Een investering van 5 jaar zal een omzet van ongeveer +230% opleveren. Als je nu $100 in Tron investeert, kan dit in 2027 oplopen tot $330.

Tron op sociale media