Hier koop je VeChain, dat vandaag steeg met 11%

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Hier koop je VeChain, dat vandaag steeg met 11%

By Daniela Kirova - Kort bericht

Op het moment van schrijven was VET, het native token van VeChain, $0,08 waard en had het een 24-uurs handelsvolume van iets meer dan een miljard bereikt. VeChain is de afgelopen 24 uur met 10,54% gestegen.

Als je wilt weten wat VeChain is, of het jou een goed rendement kan opleveren, en de beste plaatsen om VeChain te kopen, ben je hier aan het juiste adres.

Beste plekken om VeChain nu te kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat is VeChain?

VeChain is een flexibel, enterprise-grade L1 smart contract platform, dat als doel heeft IoT-technologie en gedistribueerd bestuur te gebruiken om een ecosysteem te creëren dat belangrijke datahindernissen voor verschillende industrieën oplost.

VeChain gebruikt twee tokens, VET en VTHO, om waarde te creëren en te beheren op basis van de openbare VeChainThor-blockchain.

Het is in staat geweest om de traceerbaarheid, efficiëntie en transparantie in toeleveringsketens, datatrajecten en innovatieve soorten ecosystemen enorm te vergroten.

Moet ik nu VeChain kopen?

VeChain kan een lucratieve investering zijn, maar neem de tijd om ten minste verschillende prijsvoorspellingen van toonaangevende analisten te lezen en marktonderzoek te doen voordat je een toezegging doet. Neem alle beleggingsadviezen met een korreltje zout.

VeChain prijsvoorspelling

Volgens Price Prediction zal VET in 2023 worden verhandeld voor $0,09. Het kan oplopen tot maximaal $0,11 met een gemiddelde prijs van $0,095 gedurende het hele jaar.

In 2024 zal VeChain een minimum van $0,13 bereiken. De hoogste prijs die het kan bereiken is $0,16 met een gemiddelde van $0,14. Het zal in 2025 voor minimaal $0,20 van eigenaar veranderen.

VeChain op social media