Hier koop je GMT, dat enorm stijgt met 43%

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Hier koop je GMT, dat enorm stijgt met 43%

By Daniela Kirova - Kort bericht

Stepn kondigde een herzien GEM’s of Mysterybox-systeem aan en bereikte de belangrijke mijlpaal van 300.000 DAU (Daily Active Users). De symbolische GMT steeg naar de top met het hoogste verhandelde volume in de afgelopen 24 uur.

Het ecosysteem lanceerde ook STEPN x ASICS NFT’s, een unieke collectie NFT-sneakers in samenwerking met het vooraanstaande sportmerk ASICS op de Binance NFT-marktplaats.

Al deze factoren droegen bij aan een spectaculaire prijsgroei.

Als je meer wilt weten over wat GMT is, of het u een goed rendement kan opleveren, en de beste plaatsen om GMT te kopen, ben je hier aan het juiste adres.

Beste plekken om GMT nu te kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat is GMT?

STEPN is een Web3-lifestyle-app met leuke sociale elementen en gamification-ontwerp. Gebruikers die zijn uitgerust met NFT-sneakers, kunnen buiten wandelen, joggen of rennen om GST te verdienen, dat kan worden gebruikt om een level omhoog te gaan en nieuwe sneakers te maken.

Spelers kunnen ervoor kiezen om hun NFT-sneakers te leasen of te verkopen op de in-app-marktplaats; De GST-inkomsten van gebruikers worden opgeslagen in de in-app-portemonnee, die een ingebouwde swap-functie heeft.

STEPN is gemaakt door Find Satoshi Lab, een in Australië gevestigde fintech-studio. Het team won de Solana Ignition Hackathon Gaming Track 2021 en maakt deel uit van het DeFi Alliance Gaming-cohort.

Moet ik nu GMT kopen?

GMT kan een lucratieve investering zijn, maar neem de tijd om ten minste verschillende prijsvoorspellingen van vooraanstaande analisten te lezen en marktonderzoek te doen voordat je een toezegging doet. Neem alle beleggingsadviezen met een korreltje zout.

GMT prijsvoorspelling

Up to Brain citeert enkele experts die matig bullish voorspellingen doen. Ze voorspellen dat 1 GMT tegen het einde van volgend jaar $3,88 waard zal zijn en tegen het einde van 2024 $4,34.

GMT op sociale media