Holo (HOT): de munt die op het punt staat Filecoin te overtreffen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Holo (HOT): de munt die op het punt staat Filecoin te overtreffen

By Alice Leetham - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De Holo cryptomunt heeft haar prijs sinds gisteren met 5,2% zien stijgen

Holo, een relatief onbekende cryptovaluta, trok tijdens de afgelopen handelssessies flink de aandacht van beleggers. Hoewel het slechts 0,08% marktaandeel heeft, is het behoorlijk gegroeid sinds haar laagste punt in maart 2020, toen het voor 0,0002 dollar verhandeld werd, tot een prijspiek van 0,031 dollar begin april 2021. Het wordt op dit moment voor ongeveer 0,0087 dollar verhandeld, en het is in de afgelopen 24 uur meer dan 5% gestegen, waarmee het Cardano, Bitcoin en Ethereum overtrof.

Welke handelsplatforms bieden de Holo munt aan?

Coin Kong

Om HOT op Coin Kong te kunnen aanschaffen, moeten gebruikers zich voor hun accountverificatie registreren. Coin Kong biedt honderden munten aan en verbindt hun klanten met de meest premium brokers die er in hun land beschikbaar zijn, plus verstrekt automatisch een lijst van degenen die de laagste provisie overeenkomsten op de markt aanbieden.

Registreer je hier

Binance

Binance is in termen van handelsvolume de grootste crypto-uitwisseling ter wereld, alwaar meer dan 150 verschillende altcoins beschikbaar zijn. Gebruikers hebben de keuze uit eenvoudige en geavanceerde handelsfuncties, plus je kunt er snel en gemakkelijk HOT kopen zodra jij jezelf voor een gratis account aanmeldt en daarbij het verificatieproces voltooit.

Registreer je hier

Wat moet ik over Holo weten?

Holo is een peer-to-peer cloudhostingmarkt voor gedecentraliseerde applicaties (dApps) en HOT is een ERC-20 token dat voor HoloFuel inwisselbaar is, de munt die het Holo netwerk zal gaan aandrijven.

Holo verbindt het internet met dApps die op het app-framework Holochain zijn gebouwd, en haar HOT token heeft de afgelopen 24 uur een handelsvolume van 200 miljoen dollar gezien, omdat handelaren de koopdruk in afwachting van een sterke prijsstijging verhogen.

Holo wil doen wat Uber voor taxi’s deed of wat AirBnB voor logeerkamers deed, door de hosting van applicaties van gecentraliseerde datacenters naar apparaten van consumentenkwaliteit aan de randen van het internet te verplaatsen.

Het team achter het project heeft een uitgebreide ervaring in het coderen en oprichten van andere succesvolle bedrijven, en Holo heeft meer dan 20 miljoen dollar in haar initial coin offering opgehaald.

Waarin onderscheidt HOT zich van FIL?

Holo heeft enkele overeenkomsten met Filecoin, aangezien beide gedecentraliseerde opslagnetwerken bieden, maar terwijl Filecoin ontworpen is om bestanden te hosten, biedt Holo opslag en verwerkingskracht voor dApps.

Beide munten boekten indrukwekkende winsten tussen de aanvang van dit jaar en hun recordprijzen in april, waarbij FIL met 900% toenam. HOT slaagde er echter in om een rendement van bijna 5.300% te behalen, en sommige analisten denken dat haar prijs op het punt staat verder omhoog te schieten.