Holo prijsvoorspelling: HOT token klaar voor een 100% piek

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Holo prijsvoorspelling: HOT token klaar voor een 100% piek

By Benson Toti - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De technische vooruitzichten voor het Holo token suggereren een mogelijke doorbraak richting de prijsniveaus van begin april

Holo (HOT) verhandelt momenteel zowel op de dagelijkse, als wekelijkse en maandelijkse tijdskaders in het groen, wat de cryptomunt een heel positieve look op haar prijsgrafieken geeft. De munt heeft een bullish voortzettingspatroon op de dagelijkse prijsgrafiek gevormd en een uitbraak boven de weerstandslijn van dit patroon zou de HOT prijs de opwaartse trend van begin augustus kunnen laten herhalen.

De prijs van Holo bewoog destijds van een dieptepunt van 0,006 dollar naar een piekprijs boven de 0,012 dollar, dit met een prijssprong van meer dan 100% in twee weken tijd.

Als we naar de prijsgrafieken van het HOT token kijken, dan is er een potentiële uitbraak waardoor de waarde van het token in de komende weken met bijna 119% kan stijgen. Deze prijsvoorspelling zou zou zeker uit moeten komen als het voorgestelde technische beeld bevestigd wordt.

Holo prijsanalyse

De waarde van het Holo token is de afgelopen 30 dagen met 80% gestegen, waarbij er op CoinGecko het afgelopen jaar zelfs een significante stijging van 1.400% is geconstateerd.

De technische indicatoren op de dagelijkse prijsgrafiek duiden op een opwaartse voortzetting. De dagelijkse RSI is met een positieve divergentie trending terwijl deze naar het overbought gebied beweegt. De 50-daagse EMA is boven de 200-daagse EMA uitgekomen en is stijgende om zo nog meer winst te suggereren. Een crypto-analist wees onlangs al op de EMA’s die een nieuwe koerswinst voor de Holo prijs suggereren.

Er wordt tevens een mogelijke uitbraak door de vorming van een bullish vlagpatroon bevestigd. Als de koopdruk op de korte termijn toe zal nemen, dan zal de vlaggenmast van dit patroon een prijssprong van 119% tonen. Door van deze mogelijke waardestijging uit te gaan en dit prijsdoel aan te houden, wordt er gesuggereerd dat Holo’s prijs startklaar voor een volgende grote stap staat. In dit geval zal het HOT/USD handelspaar zo rond de 0,017 en 0,023 dollar enkele belangrijke prijsbarrières ervaren, met daarbij uiteindelijk een opwaarts trenddoel van 0,025 dollar.

HOT/USD dagelijkse prijsgrafiek. Bron: Tradingview

Hoewel deze prijsvoorspelling voor de bulls inhoudt dat zij de prijs van Holo op korte termijn omhoog zullen laten stijgen, bestaat er altijd nog de mogelijkheid van een bearishe flip zodra de prijs de eerste aanbodzone zo rond de 0,017 dollar bereikt. Deze horizontale lijn markeert immers het afwijzingspunt van eind april, waardoor HOT/USD uiteindelijk een dieptepunt van 0,004 dollar bereikte.

Het lijkt er dus min of meer op dat Holo, zoals gesuggereerd, zo rond dit prijsniveau eerst een terugval zal tonen voordat het verder naar de 0,025 dollar gaat; wat de huidige prijzen absoluut tot een koopje maakt.