Hoogtepunten 11 mei: Bitcoin verliest meer dan 20% in week, winst LEO

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Hoogtepunten 11 mei: Bitcoin verliest meer dan 20% in week, winst LEO

By Daniela Kirova - Kort bericht

De cryptomarkt als geheel blijft lijden met de meeste top 100 munten in het rood op het moment van schrijven.

Top crypto’s

Bitcoin verloor de afgelopen 24 uur ongeveer 5% en handelde onder de $31.000. Ethereum en XRP leden vergelijkbare verliezen. De op een na grootste cryptovaluta verandert van eigenaar voor iets meer dan $2.200. De grootste verliezer in de top 10 is Solana met een daling van 12%.

Crypto’s buiten de top 10 deden het niet veel beter. Avalanche heeft tot dusver vandaag meer dan een kwart van zijn waarde verloren en verwacht nog meer pijn. Terra’s stablecoin UST, die zijn valutakoppeling verloor, daalde met 67% en handelde voor 30 cent per UST.

Een andere grote verliezer is NEAR, een daling van 22% vandaag en 33% deze week.

Grootste stijgers en dalers

Buiten de top 20 was de tendens vergelijkbaar, waarbij de meeste munten 7 tot 12% van hun waarde verloren.

Bekende slachtoffers van de ernstige marktdaling zijn onder meer Algorand (-22%), Cosmos (-17%), Monero (-18%), ApeCoin (-21%), THORChain (-23%), Axie Infinity (-24%) , Fantom en WAVES (beide -20%), en de veelbelovende STEPN’s GMT (-27%).

Terra’s LUNA bevindt zich in vrije val, is vandaag 86% gedaald en staat op de 38e plaats. Sinds de crisis met zijn stablecoin begon, heeft LUNA 95% van zijn waarde verloren.

Op het moment van publicatie was de enige cryptocurrency in het groen UNUS SED LEO, die 6% aan zijn waarde heeft toegevoegd. Met deze cryptocurrency kunnen Bitfinex-gebruikers geld besparen op handelskosten.

De hoogte van de korting hangt af van hoeveel LEO de klant op zijn rekening heeft staan. LEO staat op # 22 en lijkt klaar om binnenkort de top 20 te doorbreken.

Trending

De grootste winnaar van vandaag is 1SAFU, een platform op Solana waar gebruikers berichten, SOL en NFT’s kunnen verzenden en ontvangen als een enkele transactie.

Om je aan te melden en de service te gebruiken, heb je alleen een ondersteunde SOL-wallet nodig. 1SAFU-houders worden genereus beloond op basis van een gelaagd systeem. De symbolische SAFU is vandaag met 843% gestegen.