Hoogtepunten 18 mei: Grote crypto’s dalen, KNC en Chiliz gaan voorop

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Hoogtepunten 18 mei: Grote crypto’s dalen, KNC en Chiliz gaan voorop

By Daniela Kirova - Kort bericht

De cryptomarkt als geheel is bearish met de meeste top 100 munten in het rood op het moment van schrijven.

Top crypto’s

De meeste grote cryptovaluta’s hebben de afgelopen 24 uur kleine verliezen tot 2% geregistreerd, waaronder Ethereum, BNB, XRP en Solana. Bitcoin daalde de afgelopen 24 uur met meer dan 1,5% en handelde op het moment van schrijven iets minder dan $30.000.

Opvallend waren Polkadot, een daling van bijna 5%, en Avalanche die meer dan 3% daalde.

Grootste stijgers en dalers

Buiten de top 20 was de tendens vergelijkbaar, waarbij de meeste munten 3 tot 5% van hun waarde verloren. Opvallende uitblinkers aan de verliezende kant zijn Maker en The Graph, elk met 8% gedaald, en Celo met 7%. Kadena heeft vandaag 11% van zijn waarde verloren.

TerraUSD is nog eens 18% gedaald en handelt nu tegen een tiende van zijn vroegere waarde.

Onder de winnaars loopt het token van Kyber Network Crystal v2 voorop. KNC won gisteren 22% en voegde vandaag nog eens 26% toe aan zijn waarde, waarmee hij de hoogtepunten van vorige week opnieuw testte.

Op de tweede plaats komt Chiliz met 12% op het moment van schrijven. CHZ, de oorspronkelijke munt van ‘s werelds eerste tokenized sportbeurs, begon te stijgen nadat Scoville Testnet Phase 2 van het ecosysteem live ging.

Afronding van de lijst met winnaars zijn Convex Finance, Klaytn en KuCoin Token met stijgingen van respectievelijk 4%, 6% en 5%.

Trending

De grootste winnaar van vandaag is Pledge Coin (PLG), een cryptocurrency-token dat draait op het platform van Ethereum.

Pledgecamp is een crowdfundingplatform van de volgende generatie dat slimme escrow-contracten gebruikt om investeerders te beschermen en projectontwikkelaars verantwoordelijk te houden. Het token is vandaag met 440% gestegen.