Hoogtepunten 20 mei: Grote crypto’s groen, KNC presteert het beste

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Hoogtepunten 20 mei: Grote crypto’s groen, KNC presteert het beste

By Daniela Kirova - Kort bericht

De cryptomarkt als geheel is bullish met de meeste top 100 munten in het groen op het moment van schrijven.

Top crypto’s

Bitcoin had donderdag niet veel om blij mee te zijn. De grootste cryptocurrency vocht om boven de $30.000 te blijven, ver onder waar het minder dan een maand geleden handelde.

De vlaggenschip cryptocurrency doet het vandaag goed, net als andere grote altcoins. Het veranderde onlangs van eigenaar voor ongeveer $30.200, een stijging van bijna 4% in de afgelopen 24 uur. De stijging wordt weerspiegeld door Ethereum, dat vandaag iets meer dan 3,5% steeg.

De meeste andere crypto’s boekten winst omdat kopers blijven kiezen voor marktleiders in plaats van kleinere, risicovollere. Solana, XRP, Cardano en Polygon hebben allemaal geregistreerde winsten.

Grootste stijgers en dalers

Buiten de top 20 was de tendens eveneens bullish, waarbij de meeste munten 3 tot 8% aan hun waarde toevoegden. Opvallende uitblinkers zijn Cosmos en Kadena, beide met 12% gestegen, waarbij de laatste recente verliezen ongedaan maakte.

Cosmos heeft zojuist een $GNOT-airdrop aangekondigd voor houders of stakers van zijn oorspronkelijke token ATOM. GNOT is de oorspronkelijke munt van GNO Land, een platform voor interoperabele gelijktijdige slimme contracten die schaalbaar zijn.

In wat lijkt op marktondersteuning voor privacymunten, hebben Monero en zCash elk 11% toegevoegd aan hun waarde.

Zilliqa herstelt, is 10% gestegen en telt na gisteren een belangrijke aankondiging te hebben gedaan. Het ecosysteem lanceerde een Web3 Alliance, die kansrijke cross-verticale projecten identificeert en introducties regelt die tot een investering leiden.

Kyber Network Crystal’s KNC-token is veruit de grootste winnaar van de dag en de week met winsten van respectievelijk 27%. 78%. Het kondigde vandaag een spannende weggeefactie aan en geniet het algemene vertrouwen van investeerders.

Aan de verliezende kant daalden Curve DAO Token en Convex Finance beide, met respectievelijk 11%. 4%. Convex Finance is een DeFi-protocol waarmee liquiditeitsverschaffers van Curve een deel van de handelsvergoedingen op Curve kunnen verdienen zonder daar liquiditeit in te zetten.

De verliezen van TerraUSD nemen af. Vandaag is het slechts 7% lager. De verliezen voor de week bedroegen op het moment van schrijven 49%.

Trending

De grootste winnaar van vandaag is Neko Coin (NEKOS), een gemeenschapsgerichte, gedecentraliseerde cryptocurrency met directe beloningen voor houders. Alle vergoedingen gaan terug naar het ecosysteem.

Neko Coin richt zich op het ondersteunen van goede doelen om zwerfkatten te helpen onderdak en verzorging te vinden. Het token is vandaag met 1,950% gestegen.