Hoogtepunten 27 april: crypto dalen, 0x stijgt op financieringsronde

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Hoogtepunten 27 april: crypto dalen, 0x stijgt op financieringsronde

By Daniela Kirova - Kort bericht

De cryptomarkt als geheel is bearish met de meeste top 100 munten in het rood op het moment van schrijven.

Top crypto’s

Bitcoin verloor de afgelopen 24 uur bijna 5% van zijn waarde en handelde voor iets minder dan $39.000. Ethereum volgde dit voorbeeld met een verlies van iets meer dan 4%.

De grootste verliezer in de top 10 is Dogecoin, die de recente winsten snel terugdraait. De favoriete cryptovaluta van Elon Musk, die een hoge vlucht nam op het nieuws dat hij Twitter kocht, had op het moment van schrijven 11% verloren.

Crypto’s buiten de top 10 deden het niet beter. De koploper was NEAR Protocol, een daling van 12% tot dusver vandaag.

Grootste stijgers en dalers

Buiten de top 20 was de tendens vergelijkbaar, waarbij de meeste munten 3-6% van hun waarde verloren. Opmerkelijke hoogtepunten zijn onder meer Monero en Zcash, die beide 10% verloren in wat lijkt op een neergang voor privacymunten.

Waves werd naar de top geduwd toen de oorlog tegen Oekraïne begon, maar het begint duidelijk zijn groei te zien afnemen. Het verloor vandaag 10% en 28% in de afgelopen 7 dagen, waardoor het een van de grootste wekelijkse verliezers is.

The Graph, die gisteren bijna 20% steeg, verloor ook 10% in de afgelopen 24 uur.

Wat betreft munten in het groen, de leidende gainer is 0x, een stijging van 11%. Het herstelt zich nadat 0x Labs aankondigde dat het $ 70 miljoen had opgehaald in een Series B-ronde onder leiding van Greylock VC om de kernuitwisselingsinfrastructuur van Web3 verder uit te breiden.

ApeCoin won vandaag ongeveer 4%, wat de wekelijkse groei op 19% brengt. De munt brak een week geleden uit de lijn van het weerstandspatroon toen whales het opkochten, toen de munt met ongeveer 32% in waarde steeg.

Het token van Kyber Network, KNC, stond vandaag rond de 0, maar de winst voor de week staat op de indrukwekkende 28%.

Er zijn verschillende redenen voor het succes ervan. Kyber Network is uitgebreid naar tien verschillende blockchains, geïntegreerd met Uniswap v3 en nam deel aan Avalanche’s nieuwe ontwikkelaarsincentive.

Trending

Zoals elke hond kan ook elke kat zijn dag hebben. De grootste winnaar van vandaag is CATCOIN, dat de afgelopen 24 uur meer dan 1.000% aan zijn waarde heeft toegevoegd.

CATCOIN is een community-gedreven token gebaseerd op een meme met een grote droom, gemaakt voor de kattengemeenschap door een entiteit die het ironische pseudoniem Miaoshi Nekomoto draagt.

CATCOIN ontwikkelt applicaties om de gemeenschap te voorzien van verschillende tools en om de cryptowereld te vereenvoudigen voor nieuwe investeerders.