Hoogtepunten 28 april: Kleine winst topcrypto’s, STEPN stijgt met 20%

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Hoogtepunten 28 april: Kleine winst topcrypto’s, STEPN stijgt met 20%

By Daniela Kirova - Kort bericht

De cryptomarkt als geheel is bullish met de meeste top 100 munten in het groen op het moment van schrijven.

Top crypto’s

Solana en Bitcoin wonnen de afgelopen 24 uur ongeveer 2,5%, terwijl de grote cryptovaluta’s Cardano, Avalanche, Ethereum en BNB allemaal winsten boekten van minder dan 2%. Op het moment van schrijven handelde Bitcoin boven $39.500.

Grootste stijgers en dalers

Buiten de top 20 was de tendens vergelijkbaar, waarbij de meeste munten met 1 tot 5% in waarde stegen. Opvallende uitschieters zijn STEPN’s GMT-token, The Graph (+13%) en Secret (+8%).

GMT is verreweg de grootste winnaar. De munt steeg vandaag met meer dan een vijfde in waarde na de lancering van een reeks waardevolle weggeefacties. Het is al een tijdje in een rally en brak onlangs de top 50 van grootste munten volgens marktkapitalisatie.

De grootste verliezers zijn de KNC-munt van Kyber Network (-4%) en Oasis en Helium met elk ongeveer -2%. Alle drie maken ze recente winsten ongedaan.

Trending

De grootste winnaar van vandaag is Tom Coin, een project op BSC waarvan de ontwikkelaars een play-to-earn-game en een metaverse willen lanceren. Naarmate het project deze mijlpalen nadert, stijgt het Tom Coin-token. Het is de afgelopen 24 uur 3.140% gestegen.