Hoogtepunten 4 mei: crypto daalt in afwachting besluit Fed over rente

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Hoogtepunten 4 mei: crypto daalt in afwachting besluit Fed over rente

By Daniela Kirova - Kort bericht

De cryptomarkt als geheel is bearish, met de meeste top 100 munten in het rood op het moment van schrijven. Beleggers wachten op het waarschijnlijke besluit van de Federal Reserve om de rente met een half punt te verhogen.

Top crypto’s

Er wordt aangenomen dat Bitcoin het risico loopt in te storten naarmate het prijsmomentum vertraagt. De grootste cryptocurrency volgens marktkapitalisatie werd onlangs verhandeld op ongeveer $38.000, relatief vlak in de afgelopen 24 uur.

Ethereum handelde voor ongeveer $2.800, een lichte daling vandaag. De meeste andere grote crypto’s stonden in het rood, maar niet veel. Solana verloor ongeveer 1% en Cardano en Avalanche daalden elk met 2%.

De CRO van Crypto.com heeft meer dan 2% gewonnen en vertoont tekenen van potentieel herstel na een ernstige dip van meer dan 15%. De munt kreeg te maken met een terugslag van de gemeenschap na het verlagen van de rentetarieven.

Grootste stijgers en dalers

Buiten de top 20 is de TRX van TRON 5% gestegen, wat de totale winst voor de week op 17% brengt. Morgen is de officiële lancering van USDD, een stablecoin die beschikbaar komt op Tron’s blockchain.

Het netwerk belooft dat USDD stablecoins zal voortstuwen om een nieuw tijdperk in te gaan waarin algoritmen en wiskunde de basis leggen voor financiële stabiliteit en toegankelijkheid op een gedecentraliseerde manier.

TRX staat op het punt de top 20 te doorbreken (momenteel gerangschikt op 21) en de prijs van $1 per 1 TRX. Monero, de belangrijkste privacymunt, voegde vandaag 3% toe aan zijn waarde, net als STEPN’s GMT.

STEPN zorgt voor een revolutie op het gebied van gezondheid en fitness. Vandaag wordt de Genesis NFT-collectie uitgezonden op Binance. Het netwerk hoopt meer actieve gebruikers in BSC te krijgen en daardoor uit het ecosysteem te groeien.

Zowel Curve DAO Token als Convex Finance, een DeFi-protocol waarmee liquiditeitsverschaffers van Curve een deel van de handelsvergoedingen op Curve kunnen verdienen zonder daar liquiditeit in te zetten, behoren tegenwoordig tot de winnaars. Ze zijn respectievelijk 8% en 2% gestegen.

Curve DAO Token (CRV) vormde twee dagen geleden een stijgende verbredende wig, die aan zijn winst voorafging. Whales verkopen nu short, dus de prijs kan dalen.

Ten slotte won XDC Network 5% als onderdeel van een lichte maar gestage stijging sinds 1 mei, toen ze een wedstrijd aankondigden die werd georganiseerd door Bitrue en DATACHAIN. Ze geven $3000 weg in $DC en $500.000 in proeffondsen. Het evenement eindigt op 6 mei.

Yearn Finance en 0x sluiten de lijst met winnaars af, beide met een stijging van 3%.

De meeste top 100 munten, behalve de bovenstaande, verloren 2 tot 4%. OKB verloor 5%, waardoor recente winsten ongedaan werden gemaakt. Axie Infinity en ApeCoin verloren elk 6%. IOTA is de grootste verliezer, met een daling van 7% vandaag.

Algorand’s ALGO steeg meer dan 20% per dag na de aankondiging dat het het officiële blockchain-platform van FIFA zou worden. Vandaag is het met 6% gedaald.

Trending

De grootste winnaar van vandaag is CIX100, het token van Cryptoindex.com 100. De prijs is vandaag $0,18 en is de afgelopen 24 uur met 368% gestegen.

Cryptoindex.com is van plan een uitgebreide cryptomarktbron te worden die actuele analyses en informatie biedt, inclusief gemakkelijk toegankelijke prijsopgaven, cryptomarktnieuws, realtime handel en orderboekinformatie.