Hoogtepunten 5 mei: cryptomarkt stijgt, Zilliqa stijgt met 37%

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Hoogtepunten 5 mei: cryptomarkt stijgt, Zilliqa stijgt met 37%

By Daniela Kirova - Kort bericht

De cryptomarkt staat vandaag volledig in het groen, met de meeste top 100-munten die op het moment van schrijven stijgen. Crypto’s schoten omhoog na de renteverhoging van de Amerikaanse centrale bank.

Top crypto’s

Bitcoin is de afgelopen 24 uur met bijna 5% gestegen en handelde op het moment van schrijven net onder $40.000. Ethereum en Binance Coin zijn ook met ongeveer 5% gestegen. De grootste winnaar in de top 10 is Cardano, die op het moment van publicatie een tiende aan zijn waarde had toegevoegd.

Crypto’s buiten de top 10 deden het ook heel goed. Ze staan allemaal, zonder uitzondering, in het groen. De grootste winnaar is Tron, die de top 20 brak zoals voorspeld.

Het is de 19e grootste munt volgens marktkapitalisatie, net achter NEAR Protocol, met winsten van 20% vandaag en 35% in de afgelopen zeven dagen.

Grootste stijgers en dalers

Buiten de top 20 was de tendens vergelijkbaar, waarbij alle munten hun waarde verhoogden, in de meeste gevallen tot wel 15%. Opvallende hoogtepunten zijn Axie met 18%, Waves met 29% en THORChain met 19%.

Curve DAO-token, dat gisteren begon te stijgen nadat Terra de “4pool”-liquiditeitspool op Curve lanceerde, is vandaag ook 19% gestegen.

Veruit de grootste winnaar van de top 100 is Zilliqa, die een indrukwekkende 37% aan zijn waarde heeft toegevoegd. In april onthulde Zilliqa Metapolis, het eerste ‘Metaverse as a Service’-platform gebouwd op een technologiestack en aangedreven door een toonaangevende L1-blockchain.

In april trad Zilliqa ook toe tot BGameAlliance en deelde zijn Roadmap 2022 met zijn gemeenschap. Al deze activiteiten hebben bijgedragen aan de enorme golf die we vandaag meemaken.

Trending

De grootste winnaar van vandaag is het token van PetWars, een gratis te spelen turn-based online verzamelkaartspel. Het spel wordt gespeeld met een kaartspel van 30 kaarten, die de speler maakt met behulp van talloze op huisdieren gebaseerde karakters.

Het doel wordt gebruikt om het leven van een tegenstander terug te brengen van 20 jaar naar 0. Het token is vandaag met 2,882% gestegen.