Hybride spaarplatform ICONFi lanceert My Crypto service

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Hybride spaarplatform ICONFi lanceert My Crypto service

By Daniela Kirova - Kort bericht

ICONFi, een hybride crypto spaar- en stakingsplatform, lanceert My Crypto voor het gemak van gebruikers.

Met de service kunnen gebruikers saldi in realtime controleren en de API toevoegen van crypto-uitwisselingen zoals Binance en Coinbase, leerde Coin Journal uit een persbericht.

Weg met multitasken

Omdat exchanges niet allemaal dezelfde tokens en munten bevatten, maken investeerders gebruik van verschillende exchanges. Handelaren en investeerders hebben moeite om de saldi van hun beurzen te controleren. Multitasken via exchange-apps om de saldi te controleren is vervelend.

My Crypto lost dit probleem op

My Crypto lost dit probleem op door ICONFi-gebruikers de saldi op verschillende beurzen te laten zien, waardoor het supereenvoudig wordt om activa te beheren. De app heeft geen toegang tot de assets en is een alleen-lezen API.

Het is ook mogelijk om de ROI van directe handel te vergelijken met de verschillende depositorentes van ICONFi. ICONFi’s groeileider Steve Cho liet weten:

“Van My Crypto-service wordt verwacht dat het het probleem van het omgaan met veel verschillende exchange-wallets aanpakt. Het toont ook de totale waarde van de crypto-activa van gebruikers in BTC, waardoor het gemakkelijker wordt om te zien hoeveel crypto-activa ze hebben in ruilportefeuilles en ICONFi-portefeuilles in totaal. Veel ICONFi-gebruikers zetten hun BTC, ETH, USDT en USDC op ICONFi Flexible-account zodat ze de basisrentetarieven kunnen ontvangen, omdat het geen blokkeringsperiode heeft. Mensen willen altijd de maximale winst uit hun acties halen en ICONFi-gebruikers weten gewoon dat dit de beste optie is die ze kunnen hebben zonder het risico van een lock-upperiode te nemen, omdat de cryptomarkt veel verschuift.”

De CEO van ICONFi, Sean Kim, voegde toe:

“De visie van ICONFi is Make Crypto Simple – we willen gemakkelijke en handige crypto-financieringsdiensten bieden aan alle crypto-gebruikers. ICONFi geeft officieel de hoogste samengestelde rentetarieven op BTC (zonder platformtokens in overweging) op de markt en het is het enige Crypto-spaarplatform dat zijn gebruikers vaste tarieven geeft. Alle andere platforms verlagen de tarieven als gebruikers meer crypto gebruiken, wat super absurd klinkt. Gebruikers verdienen meer opbrengsten als ze meer middelen inzetten. We willen elke crypto-gebruiker ondersteunen om op een gemakkelijke, eenvoudige en handige manier de meeste waarde uit hun Bitcoin te halen.”