Hyundai lanceert NFT collectie

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Hyundai lanceert NFT collectie

By Daniela Kirova - Kort bericht

Hyundai is een samenwerking aangegaan met het Meta Kongz NFT-project om een verzameling van 30 NFT’s te creëren. Het zal ergens in mei worden gelanceerd, leerde Coin Journal uit een persbericht.

De Zuid-Koreaanse autofabrikant plaatste een video waarin een geanimeerde Meta Kong door de ruimte rijdt in een Hyundai PONY uit 1975 en creëerde een nieuwe Twitter-handle voor zijn NFT-gerelateerde communicatie.

Een “ticket naar een nieuwe wereld”

De aankondiging bevatte een teaser voor nog een “Shooting Star NFT”, waarbij werd opgemerkt dat het een “ticket naar een geheel nieuwe wereld” was. Mogelijk zullen er meer NFT’s worden gemaakt.

Hyundai deelde in januari zijn ‘Metamobility’-concept, een visie op robotica als intermediair tussen de Metaverse en de echte wereld. Eenmaal geïmplementeerd, zullen wijzigingen die door gebruikers in de Metaverse zijn aangebracht in het echte leven aan de oppervlakte komen, waardoor “mensen de fysieke beperkingen van beweging in tijd en ruimte kunnen overwinnen”.

Hyundai verklaarde:

“Nu de metaverse in de toekomst een dagelijkse ruimte voor mensen zal worden, verwacht het bedrijf de mogelijke opkomst van een nieuw type metavers platform waarin het onderscheid met de realiteit zou kunnen verdwijnen, waardoor het concept van VR zoals de wereld het vandaag kent, zou kunnen verdwijnen.”

Activision Blizzard verstuurt NFT-enquêtes

Activision Blizzard, dat in januari door Microsoft werd overgenomen voor $69 miljard, verspreidde een enquête onder spelers van zijn games.

Ze werden gevraagd om feedback te geven over spelen om te verdienen en Metaverse-spellen en om te delen of ze geïnteresseerd waren in NFT’s. Zo ja, dan werd hen gevraagd de omvang toe te lichten.

Op het moment van de bovenstaande overname zei Satya Nadella, CEO en voorzitter van Microsoft, dat het Metaverse zou uitrusten met bouwstenen, eraan toevoegend dat gaming een cruciale rol zou spelen in de groei en verbetering van metaverse-platforms.

Gezondheidsgegevens testen als NFT’s

In gerelateerd nieuws kondigde blockchain-servicebedrijf HashCash Consultants een samenwerking aan met een nog niet nader genoemd bedrijf in het VK om NFT’s te creëren, waaronder gezondheidsgegevens. HashCash Consultants CEO Raj Chowdhury legde uit:

“Als uw genetische gegevens zijn omgezet in NFT’s, wordt de informatie vervolgens bijgevoegd met een inherente functie die moet worden gevolgd, dit zou u in staat stellen te controleren waar uw gegevens terechtkomen en de mensen volgen die de NFT hebben en ook achterhalen of deze wordt gebruikt zonder toestemming.”