IDEX stijgt hard met 56% in 24 uur: hier koop je IDEX

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

IDEX stijgt hard met 56% in 24 uur: hier koop je IDEX

By Daniela Kirova - Kort bericht

IDEX stijgt onder andere door een beperkte muntvoorraad. Het stond op de eerste plaats in een grafiek die op 17 mei werd vrijgegeven door de prominente Hoo Exchange met een groeipercentage van 66,87%.

De pandgever gebruikt het token IDEX en voert Idexd-pandsoftware uit om het knooppunt te bedienen. Pledgers verdienen 50% van de transactiekosten die door het netwerk in rekening worden gebracht als beloning voor hun werk.

Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je IDEX kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel.

Beste plekken om IDEX nu te kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat is IDEX?

Idex is de eerste hybride liquiditeit DEX die een orderboekmodel combineert met een geautomatiseerde market maker. Het combineert de prestaties en kenmerken van een traditioneel orderboekmodel met de veiligheid en liquiditeit van een AMM.

Idex hanteert een innovatieve benadering van gedecentraliseerde beurzen door een off-chain handelsmotor te combineren met on-chain handelsafwikkeling.

Deze aanpak maakt een einde aan mislukte transacties en verspild geld aan gaskosten, waardoor de handelservaring aangenamer en efficiënter wordt.

De onmiddellijke uitvoering van transacties voorkomt front-running of sandwich-aanvallen en gebruikers kunnen handelen zonder te wachten tot eerdere transacties zijn afgehandeld. Meer geavanceerde ordertypes en handelsstrategieën kunnen worden uitgevoerd, aangezien limietorders mogelijk zijn.

Moet ik nu IDEX kopen?

Omdat het moeilijk is om met een nauwkeurige voorspelling van cryptocurrency te komen, moet je nooit beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiën voordat je een diepgaande marktanalyse hebt uitgevoerd. Investeer niet meer dan je je kan veroorloven te verliezen.

IDEX prijsvoorspelling

IDEX heeft vandaag $0,1 gebroken, maar zal de prijs blijven stijgen? Wallet Investor denkt van wel. Ze voorspellen dat het over 5 jaar $0,63 waard zal zijn.

Een investering in deze tijd zal een omzet opleveren van ongeveer +525%. Als je er nu $100 in investeert, zou je in 2027 $625 kunnen hebben.

IDEX op sociale media