Intergalaxy neemt Mindexcoin over en gaat naar IDAX

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Intergalaxy neemt Mindexcoin over en gaat naar IDAX

By Benson Toti - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
Mindexcoin over en gaat naar IDAX

Intergalaxy heeft Mindexcoin overgenomen en brengt deze naar de IDAX, een van de top 10 cryptovalutabeurzen, waarmee alle mogelijkheden openliggen.

Mindexcoin begon dit jaar met een nieuwe roadmap op de website en bracht een constante stroom aan nieuws en updates, waaronder een compleet eigen blockchain en een officieel evenement in Hong Kong. De groei van deze crypto is echter zo groot geworden dat er uitdagingen op het pad van de ontwikkelaars zijn gekomen. En die zijn opgepakt door samen te werken met niemand minder dan Intergalaxy, een van de grootste bedrijven op het gebied van softwareontwikkeling voor de cryptovalutamarkt.

Dit geeft het Mindexcoinproject nog meer zekerheid en veiligheid, waardoor verrassende dingen mogelijk zijn. Zeker nu ook nog eens bekend gemaakt is dat Mindexcoin onder Intergalaxy naar de IDAX gaat – inderdaad: een van de grootste beurzen voor cryptovaluta ter wereld.

10 mei als voorspelde datum

Dat er hard gewerkt wordt achter de schermen, dat is duidelijk. Waar we in het verleden aankondigingen hebben gezien die vervolgens weken of maanden op zich hebben laten wachten (of nooit werkelijkheid zouden worden), is hier de verwachte datum al op 10 mei. Dan moet MIC via IDAX te verhandelen zijn, een beurs waar bijzonder grote partijen aanwezig zijn en dat is interessant voor de Mindexcoin en de waarde van de munten. Minstens zo interessant is het voor Intergalaxy, waar op dit moment al gewerkt wordt aan meer structuur, veiligheid en mogelijkheden voor de blockchain zodat deze in de toekomst alleen maar verder zal groeien.

Intergalaxy heeft overigens al direct een grote update uitgevoerd voor de Mindexcoinwallet, die hiermee veiliger en gemakkelijker te gebruiken is. Maar, er moet bij gezegd worden dat het een project kan worden van een langere termijn. CEO van Intergalaxy Francis Silva wil de markt verrassen met de Mindexcoin en noemt daarbij een periode van drie jaar. Dat is een positief feit, want het betekent dat hier realistische doelstellingen en targets gebruikt worden.

Niet verrassend dankzij de grote beloften

Mindexcoin is niet zomaar een nieuwe munt die het moet gaan maken. Het is vooral een betaaltoepassing die ontwikkeld is om een belangrijke functie te vervullen binnen de maatschappij. Dat is een grote belofte en daar is tijd voor nodig om dit waar te kunnen maken. De grote belofte maakt het tevens interessant. En met een eigen blockchain, Intergalaxy achter de schermen en de munt zelf op IDAX zijn er veel interessante mogelijkheden die in de toekomst voor verrassingen kunnen zorgen. Zonder enige twijfel iets om in de gaten te houden wanneer u interesse heeft in de concrete mogelijkheden die blockchain en cryptovaluta bieden.