Internet Computer een goede koop nu het blijft stijgen tot niveau van februari?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Internet Computer een goede koop nu het blijft stijgen tot niveau van februari?

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De prijs van Internet Computer zette zijn bullish comeback op maandagochtend voort toen de vraag naar de meeste cryptocurrencies toenam. ICP sprong naar een hoogtepunt van $23, het hoogste niveau sinds 22 februari. Het is dit jaar met meer dan 56% gestegen ten opzichte van het laagste niveau, waarmee de totale marktkapitalisatie op meer dan $4,8 miljard komt.

ICP veert terug

Internet Computer is een toonaangevend blockchainproject dat is ontwikkeld door het in Zwitserland gevestigde Dfinity. Het project is in mei 2021 met veel succes gelanceerd. Inderdaad, in de begindagen werd ICP een van de tien grootste cryptocurrencies ter wereld.

Sindsdien zijn de ICP prijsprestaties op zijn best fragmentarisch geweest. Het is van de top tien opgeschoven naar de huidige 36. Tegelijkertijd is de hype die het toen had sterk afgenomen.

Toch bouwt Dfinity nog steeds aan het project en bereikt het de mijlpalen die het in zijn roadmap heeft uiteengezet. Zo ontwikkelen ze nu het Chromium-gedeelte van de roadmap dat verschillende upgrades van het netwerk omvat.

Ze verwachten bijvoorbeeld functies aan te bieden waarmee het kan worden geïntegreerd met Bitcoin, de grootste cryptocurrency ter wereld. Het doel van deze upgrade is om krachtige smart contract-functionaliteit beschikbaar te maken voor BTC-transacties. Het zal ook BTC-transacties mogelijk maken met snelle finaliteit en lage transactiekosten.

Andere upgrades die in de Chromium-upgrade zullen worden geïmplementeerd, zijn de ondertekening van de ECDSA-drempel, het implementeren van ICOS-grensknooppunten en het inschakelen van eenvoudige API's voor grootboektransacties. Analisten zijn van mening dat deze upgrades zullen leiden tot substantiële verbeteringen van het ecosysteem.

Toch is een groot probleem voor Internet Computer of ontwikkelaars het netwerk zullen omarmen. Hoewel sommigen het al hebben omarmd, is het gebruik ervan nog steeds aanzienlijk laag.

Prijsvoorspelling Internet Computer

De vieruurgrafiek laat zien dat de prijs van ICP zich de afgelopen weken in een sterke bullish trend bevindt. Tijdens het weekend slaagde het erin om boven de belangrijkste weerstand te komen op $20,75, het hoogste punt in maart. Het nadert nu het 38,2% Fibonacci-retracementniveau, terwijl de prijs boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen is gestegen.

Daarom is er een mogelijkheid dat de munt blijft stijgen, aangezien de bulls zich richten op het 50% Fibonacci-retracementniveau van $26,40.