Is het tijd om Convex Finance te kopen, nu de winsten van CVX aanhouden?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Is het tijd om Convex Finance te kopen, nu de winsten van CVX aanhouden?

By Daniela Kirova - Kort bericht

Convex Finance piekte gisteren met 47% en zet zijn winst vandaag voort. Het heeft echter onlangs dramatische verliezen geleden en lijkt over het algemeen nogal volatiel. Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je Convex Finance kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel.

Beste plekken om nu Convex Finance te kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat is Convex Finance?

Convex Finance is een aDeFi-project gebouwd bovenop Curve, een door de gemeenschap bestuurde DEX die zich richt op stablecoins. Het model is om Curve-liquiditeitsverschaffers en Curve DAO Token (CRV)-houders aan te trekken om hun tokens te storten in ruil voor CVX-tokens en grote beloningen.

Curve maakt handel mogelijk door cryptopools te creëren die worden aangeboden door gebruikers, die vergoedingen kunnen genereren voor de crypto-activa die ze hebben gestort. In ruil voor het vergrendelen van CRV krijgen ze CRV-tokens.

Hoe meer CRV-gebruikers vastzetten en hoe langer ze het vastzetten, hoe groter de opbrengsten. Ze krijgen ook meer macht in termen van hoe het systeem wordt beheerd.

Convex Finance moedigt gebruikers aan om CRV met zijn platform te deponeren door hogere opbrengsten te beloven dan ze zouden krijgen door rechtstreeks naar Curve te gaan.

Door op te treden als tussenpersoon om CRV namens de houders te deponeren en te poolen, kan Convex Finance zijn dominantie en rendement vergroten.

Moet ik nu Convex Finance kopen?

Omdat het moeilijk is om met een nauwkeurige voorspelling van cryptocurrency te komen, moet je nooit beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiën voordat je een diepgaande marktanalyse hebt uitgevoerd. Investeer niet meer dan je je kan veroorloven te verliezen.

Convex Finance prijsvoorspelling

Price Prediction voorspelt volgend jaar een minimumprijs van $37,26, tegen ongeveer $20 nu. De prijs kan oplopen tot maar liefst $44,47 met een gemiddelde van $38,32 gedurende het hele jaar.

Het volgende jaar zal Convex Finance volgens hen voor ten minste $51,50 worden verhandeld. Het kan $63,83 bereiken met de gemiddelde handelsprijs van $53,03. In 2025 zal naar verwachting 1 CVX worden verhandeld voor minimaal $75,92.

Convex Finance op social media