Is HT de moeite waard om te kopen na lancering van Huobi Live?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Is HT de moeite waard om te kopen na lancering van Huobi Live?

By Milko Trajcevski - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
  • Huobi Global heeft Huobi Live gelanceerd.

  • Huobi Live is een geïntegreerd platform voor livestreaming op de Huobi Global-applicatie.

  • Huobi Global houdt de inaugurele streamingsessie op 28 maart.

Huobi Token (HT) is een token dat officieel is gelanceerd door Huobi Global en ondersteunt al zijn bedrijven en producten, inclusief het aanbieden van VIP-kortingen en exclusieve beloningen.

Huobi Global (HT) is een toonaangevende cryptocurrency-uitwisseling die dominant is op Aziatische markten en werd opgericht in 2013.

De lancering van Huobi Live als katalysator voor groei

Huobi Global heeft de lancering aangekondigd van het streamingplatform dat bekend staat als Huobi Live.

Huobi Live is speciaal gemaakt als een middel om de algehele betrokkenheid binnen en buiten de Huobi Global-gemeenschap te vergroten door middel van samengesteld commentaar op markt- en investeringstrends.

Live Streaming-inhoud op Huobi Live bestaat uit een mix van officiële shows die worden gehost door Hobi-experts, evenals informele sessies die worden gehost door een ecosysteem van influencers.

Dit zal op zijn beurt een nieuw kanaal openen voor influencers en makers van inhoud om bestaande en nieuwe volgers aan te trekken.

Dit zal uiteindelijk de algehele gemeenschap laten groeien en kan bijdragen aan de groei van de waarde van de Huobi Token (HT).

Moet je Huobi Token (HT) kopen?

Op 22 maart 2022 had Huobi Token (HT) een waarde van $9,16.

Om ons een beter beeld te geven van wat dit waardepunt betekent voor de Huobi Token (HT), gaan we de hoogste waarde aller tijden bespreken en kijken naar de prestaties van de afgelopen maand. 

Huobi Token (HT) had zijn hoogste waarde ooit op 12 mei 2021, toen het token een waarde van $39,66 bereikte. Dit geeft ons een indicatie dat het token op zijn ATH $30,5 hoger in waarde was of 333%.

Wanneer we de prestaties van de token in de afgelopen maand doornemen, had Huobi Token (HT) zijn hoogste punt op 7 februari, toen het een waarde van $10,18 bereikte.

Het laagste punt van waarde was echter op 24 februari, toen het token daalde tot een waarde van $8,11.

Dit is een waardedaling van $2,07 of met 20%.

Van 24 februari tot 22 maart is de Huobi Token (HT) echter in waarde gestegen met $1,05 of met 13%.

Met dit alles in overweging genomen, kan HT eind maart 2022 een waarde van $12 bereiken, waardoor het een solide token is om te kopen.