Jack Dorsey, Elon Musk en Cathie Wood zullen op Bitcoin conferentie spreken

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Jack Dorsey, Elon Musk en Cathie Wood zullen op Bitcoin conferentie spreken

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
Elon Musk in Washington DC

Jack Dorsey, Elon Musk en Cathie Wood zullen naar verwachting aan een live gesprek tijdens de Bitcoin conferentie deelnemen, die morgen begint

Drie populaire figuren binnen de cryptowereld, Jack Dorsey, Elon Musk en Cathie Wood, zullen aan een live gesprek tijdens een Bitcoin conferentie deelnemen. De op Bitcoin gecentreerde conferentie “The ₿ Word” heeft bevestigd dat de drie aanwezig zullen zijn, en het evenement begint morgen op 21 juli.

Elon Musk, de CEO van Tesla, zal tijdens de conferentie aan een live discussie met Twitter baas Jack Dorsey en Cathie Wood van Ark Invest deelnemen. Het evenement zal verder andere bekende gasten hosten, waaronder Hong Fang van OKCoin, Adam Back van Blockstream, Sam Korus van ARK Invest, Steve Lee en Conor Okus van Square Crypto en Phillip Gradwell van Chainalysis.

De cryptowereld anticipeert zich op het evenement sinds Dorsey Musk vorige maand voor het evenement uitnodigde. De fijne details van de ₿ Word conferentie werden gisteren echter pas bekend. Elon Musk en Dorsey zijn enkele van de meest invloedrijke mensen in de crypto-ruimte.

De bijdrage van Jack Dorsey aan de cryptowereld komt voornamelijk van zijn betalingsbedrijf Square. Het bedrijf ontwikkelt momenteel een speciale Bitcoin hardware wallet om het bewaren van cryptogeld zo meer mainstream te maken.

Square bevestigde vorige week eveneens dat het aan de ontwikkeling van een gedecentraliseerd financieel (DeFi) bedrijf op het Bitcoin netwerk werkt. Dorsey is altijd al een Bitcoin maximalist geweest en zegt dat hij niet in andere cryptovaluta’s geïnteresseerd is.

Elon Musk heeft daarentegen een gecompliceerde relatie met Bitcoin. Hij heeft de toonaangevende cryptovaluta verschillende keren geprezen en bekritiseerd. Tesla stopte zelfs vanwege milieuoverwegingen met het accepteren van Bitcoin als betaalmethode.

Hij heeft echter altijd zijn bewondering voor Dogecoin getoond, ‘s werelds toonaangevende meme munt. Cathie Wood is de CEO van Ark Invest, één van de toonaangevende institutionele beleggers in de crypto-ruimte. Ark Invest heeft onlangs bij de Amerikaanse SEC een aanvraag ingediend om een ​​Bitcoin ETF te mogen lanceren.