Je kan nu Flappy Bird spelen om Nano tokens te verdienen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Je kan nu Flappy Bird spelen om Nano tokens te verdienen

By Benson Toti - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

FlappyNano biedt spelers de kans om Nano munten te scoren door het spel te spelen

Gamer op een toetsenbord
Het valt nog te bezien of deze herintroductie van een op crypto werkend Flappy Bird spel naar een hogere populariteit zal stijgen dan zijn voorganger.

Er bestaan diverse manieren om cryptogeld te verdienen, maar geen enkele is zo modern als het scoren van crypto’s door Flappy Bird te spelen.

De enorm gehypete game, die in 2014 een grote hit was, is nu in een nieuwe vorm teruggekeerd. Hoewel het niet de originele Flappy Bird is, speelt het wel op een vergelijkbare manier. Deze versie biedt spelers echter de mogelijkheid om Nano te winnen.

De ontwikkelaar kondigde het project aan op de Nano subreddit.

“Hallo allemaal! Ik ben dolenthousiast om een project aan te kondigen waar ik vele, vele slapeloze nachten aan heb besteed. Ik presenteer jou: FlappyNano!” leest de post.

Er bestaan een paar belangrijke verschillen tussen Flappy Bird en FlappyNano. Ten eerste is de iconische gele pixel vogel vervangen door een wezen met een blauw uiterlijk.

De game maakt daarnaast gebruik van multiplayer functies die spelers tegen elkaar laat spelen, waarbij de winnaar 0,1 Nano wint. De speler die de hoogste score behaalt, wint uiteindelijk de pot.

Om met spelen aan te kunnen vangen, stuurt één persoon een uitnodiging via een in-app link. Nadat de uitdaging geaccepteerd is, wordt een QR code van een derde partij geproduceerd die linkt naar een wallet waarin spelers hun geld storten alvorens het spel gespeeld kan worden. Zodra beide spelers klaar zijn met storten, begint het spel.

Momenteel is de game enkel beschikbaar via een pc, laptop en mobiele telefoon. Voor een betere speelervaring raadt de ontwikkelaar aan om Natrium te installeren. Dit is een op Nano gebaseerde wallet met connecties naar de app, die het overmaken van geld efficiënter maakt.

Voorafgaand aan dit project werd er een EOS versie van de game gelanceerd. De topspelers verdienden op EOS gebaseerde tokens en elke 12 uur werd er één gratis spel toegekend. Gebruikers konden met het FLB token van het spel bovendien om de 12 uur dividenden verdienen.

Het spel worstelde echter met het verkrijgen van tractie en het gebruik ervan is nagenoeg nihil geworden. Volgens data, verzameld door DappRadar, bereikte de game een piek van 464 gebruikers per week nadat deze in 2019 was uitgebracht. Daarna bestond er een minimale activiteit op het platform.

Volgens de ontwikkelaar is FlappyNano ontworpen om de voordelen te tonen van het gebruik van de Nano munt.

“Ik besloot FlappyNano te creëren om hiermee de sterke kanten van Nano te showen; de snelheid plus het kosteloze karakter ervan. Geen enkele andere munt zou dit UX niveau mogelijk hebben gemaakt. Het is zo snel en simpel te spelen! Dit spel is tevens ontwikkeld als een inspanning van mijn kant om virale projecten bovenop Nano te helpen creëren. Ik hoop dat je FlappyNano met jouw vrienden speelt en laat zien hoe magisch Nano kan zijn!”

Op het moment van schrijven is de ontwikkelaar enkel bekend onder de Reddit gebruikersnaam /theonlyalt2.