JSB Foundation prijs ziet binnen slechts 24 uur een prijspiek van 255%

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

JSB Foundation prijs ziet binnen slechts 24 uur een prijspiek van 255%

By Jack Pearson - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

JSB Foundation (JSB) is een DeFi protocol dat enkele functies van Tron leent

Deze prijspiek van JSB Foundation is volgens de gegevens op Coinmarketcap.

Volgens de website van de munt: “De kernmissie van de Foundation is het standaardiseren, beschermen en promoten van de JSB Protocol technologie.”

Hoewel het onduidelijk is wat dit precies betekent, legt de website verder uit dat er hierbij gebruik gemaakt wordt van DeFi technologie om zo “levensvatbare use-cases en partnerschappen te promoten”.

Hoewel het mysterieus is wat de primaire use-case van het project is, behalve het beschermen en promoten van zichzelf, hebben handelaren het de afgelopen 24 uur niettemin in grote hoeveelheden verhandeld en proberen er winstgevende transacties mee te doen.

Waar na de 255% prijsstijging JSB Foundation te kopen?

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Waarom in JSB Foundation te handelen

De hoge handelsvolumes van JSB in de afgelopen 24 uur kunnen lucratieve handelsmogelijkheden voor slimme handelaren bieden.

Om dit in perspectief te plaatsen: een aankoop van 100 dollar vóór de prijspiek zou nu immers meer dan 300 dollar waard zijn.

Het platform beweert alsmede een aantal andere functies te hebben, waaronder een JSB wallet en een swap-platform, evenals een ‘verbrand’ schema waarbij de ontwikkelaars een aantal tokens zullen vernietigen om er zo voor te zorgen dat de prijs niet te drastisch zakt indien een verhoogd circulerend aanbod mogelijk een negatieve invloed op haar prijs heeft.