Justin Sun: Tron zal ‘geen moeite hebben om speculatie af te weren’

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Justin Sun: Tron zal ‘geen moeite hebben om speculatie af te weren’

By Daniela Kirova - Kort bericht

De kapitalisatie van USDD, de stablecoin op de Tron (TRX) blockchain, is volgens Justin Sun “slechts” $270 mln. Hij voegde eraan toe dat Tron geen problemen zou hebben om speculatieve aanvallen af te weren, gezien zijn kapitalisatie en reserves.

Tron doet het veel beter dan de rest

Op het moment van schrijven handelt TRX voor $0,07 en heeft het slechts 4,27% van zijn waarde verloren. Ter vergelijking: de meeste cryptocurrencies in de top 100 volgens marktkapitalisatie verloren de afgelopen 24 uur 20 tot 30%, wat buitengewoon pijnlijk was. Sommigen hebben maar liefst 40% verloren.

Het valt nog te bezien of het enthousiasme van Sun op de lange termijn gerechtvaardigd zal zijn, maar het is niet onopgemerkt gebleven door experts. Dyma Budorin, oprichter en CEO van Hacken, merkte op:

“Zo’n verklaring is in de stijl van Justin – hij mist geen enkel nieuwsbericht, wat hem zou kunnen helpen om de aandacht te trekken. Laat me je eraan herinneren dat hij in de begindagen van de oorlog een screenshot tweette van zijn gesprek met de vertegenwoordiger van de staat van de Russische Federatie over het gebruik van TRX, voor het geval de Russische Federatie werd losgekoppeld van Swift.”

Kostiantyn Oleshko, producteigenaar van CER.live, voegde toe:

“In een dalende markt lopen alle algoritmische stablecoins risico. We adviseren om de stablecoin-wallet te diversifiëren om alle risico’s te beperken.”

Over Kostiantyn Oleshko : Kostya heeft een master of science in toegepaste cryptografie met meer dan 6 jaar expertise in de blockchain-industrie.

Hij werkte als projectmanager bij veel cryptoprojecten, waaronder de entiteiten die gelieerd zijn aan de Nationale Bank van Oekraïne en die E-Hryvnia, de Oekraïense CBDC, aan het ontwikkelen waren. Hij is ervan overtuigd dat beveiliging de sleutel is tot massale acceptatie van cryptovaluta.

Over Dyma Budorin : Dmytro is een beïnvloeder van de blockchain-economie die actief de ontwikkeling van de virtuele activamarkt in Oekraïne promoot in samenwerking met het ministerie van Digitale Transformatie van Oekraïne.

In 2021 werd Dyma volgens gerenommeerde nieuwszenders een van de 55 Oekraïense IT-ondernemers.