Kasta token steeg in 24 uur met bijna 50%: beste plekken om Kasta te kopen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Kasta token steeg in 24 uur met bijna 50%: beste plekken om Kasta te kopen

By Daniela Kirova - Kort bericht

Kasta is een ecosysteem dat snelle en gratis crypto-overdrachten mogelijk maakt. Het gelijknamige token steeg vandaag 46% in waarde, na de aankondiging dat Kasta bètatests van zijn app heeft gelanceerd. Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je Kasta kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel. 

Beste plekken om Kasta nu te kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat is Kasta?

Met Kasta kun je direct crypto verzenden en ontvangen. U kunt crypto verzenden door het telefoonnummer van een vriend in te voeren of de QR-code te scannen.

Het systeem stelt een klant zonder crypto-kennis in staat om crypto naadloos, onmiddellijk en op de meest veilige manier op te slaan, over te dragen en te ontvangen.

Je opent een Kasta-account, stort of koopt crypto en stuurt deze naar jouw Kasta-wallet.

Het KASTA-token speelt een belangrijke rol in Kasta's groei en missie om de wereld naar de acceptatie van cryptocurrency te sturen.

In de toekomst zal het ecosysteem een betaalpas lanceren waarmee klanten hun geld kunnen uitgeven waar ze maar willen.

Ze zullen ook een betalingsgerichte oplossing aanbieden waarbij je online aankopen kunt doen en kunt kiezen wanneer en hoe je ervoor wilt betalen.

Moet ik nu Kasta kopen?

Omdat het moeilijk is om met een nauwkeurige voorspelling van cryptocurrency te komen, moet je nooit beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiën voordat je een diepgaande marktanalyse hebt uitgevoerd. Investeer niet meer dan je je kan veroorloven te verliezen.

Kasta prijsvoorspelling

De prijsvoorspelling van analisten is behoorlijk bullish op dit token. Ze voorspellen dat de prijs dit jaar ten minste $0,48 zal bereiken, en kan oplopen tot $0,57 met een gemiddelde handelsprijs van $0,50.

In 2023 zal 1 Kasta worden verhandeld voor minimaal $0,71. Het maximum kan oplopen tot $ 087 met een gemiddelde prijs van $0,73.

In 2024 wordt voorspeld dat de prijs van Kasta een minimum van $1,03 zal bereiken. Het hoogste waar het naar toe gaat is $1,24. Ten slotte zal het in 2025 voor minimaal $1,45 worden verkocht.

Kasta op social media