HomeKeep Network schiet omhoog met 28%: waar koop je Keep Network

Keep Network schiet omhoog met 28%: waar koop je Keep Network

De live Keep Network-prijs van vandaag is $0,80 met een 24-uurs handelsvolume van $70,6 miljoen. Keep Network is vandaag met 28,33% gestegen. Zoek niet verder dan dit korte artikel voor meer informatie over Keep Network, of het de moeite waard is om in te investeren, en de beste plekken om Keep Network te kopen.

Beste plekken om Keep Network nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF's, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Bitstamp

S Werelds langst staande crypto-uitwisseling. Sinds 2011 biedt Bitstamp een veilige en betrouwbare handelslocatie aan meer dan vier miljoen personen en een reeks institutionele partners.

Registreer je onmiddelijk met Bitstamp

Wat is Keep Network?

Keep is een gestimuleerd netwerk voor het opslaan en versleutelen van privégegevens op de openbare blockchain. Het netwerk is gemaakt van off-chain containers voor privégegevens die bekend staan als bewaart, terwijl het KEEP-werktoken het volledig toestemmingloos maakt.

Keep lost het belangrijkste probleem op dat de adoptie van blockchain tegenhoudt: dat gegevens op openbare blockchains openbaar zijn. Met Keep kunnen ontwikkelaars eindelijk volledig gedecentraliseerde apps bouwen.

Het Keep Network beschikt over off-chain containers voor privégegevens, keepers genaamd, die smart contracts diepe interactiviteit met privégegevens bieden zonder afbreuk te doen aan transparantie of controleerbaarheid.

tBTC, de eerste applicatie die op het Keep Network is gebouwd, is censuurbestendig omdat het gebruikmaakt van gegevens om gegevens op te slaan. Elk TBTC-token wordt volledig ondersteund en geëvenaard door ten minste 1 BTC die in reserve wordt gehouden.

Moet ik nu Keep Network kopen?

Niets kan jouw eigen onderzoek vervangen. Elke investeringsbeslissing die je neemt, moet gebaseerd zijn op jouw marktkennis, je risicohouding en de kenmerken en spreiding van jouw portefeuille. Bedenk ook hoe je je zou voelen als je geld zou verliezen.

Prijsvoorspelling voor Keep Network

Prijsvoorspelling is bullish op KEEP. Er wordt voorspeld dat de prijs dit jaar kan oplopen tot $1,01 met een gemiddelde handelsprijs van $0,90. In 2023 zal de prijs van Keep Network minimaal $1,30 zijn en kan deze $1,53 bereiken.

Voor het volgende jaar voorspelt PP dat de minimumprijs per KEEP $1,91 zal zijn. Als het zijn maximale potentieel bereikt, wordt het verhandeld voor $2,27. In 2025 zal 1 KEEP minstens $2,62 waard zijn.

Keep Network op social media

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, social media functies te leveren, en om jou een betere gebruikservaring te bieden. Door verder te bladeren op de site of door op ‘Oké, bedankt’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website.