Kia America lanceert NFT-collectie op basis van ‘Robo Dog’

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Kia America lanceert NFT-collectie op basis van ‘Robo Dog’

By Charles Thuo - Kort bericht

Kia America, een Amerikaanse autodealer, fabrikant en Official Automotive Partner van de NBA, heeft op 11 februari haar NFT-collectie aangekondigd op basis van de Super Bowl Spot 'Robo Dog'. De NFT-collectieserie is gelanceerd in samenwerking met het Sweet NFT-partnerschap en de Petfinder Foundation en zal verkrijgbaar zijn in drie unieke collecties.

De NFT-verkoop is bedoeld om de Petfinder Foundation te helpen bij het vergroten van de adoptie van huisdieren.

90% van de opbrengst van alle primaire verkopen van de NFT's gaat naar het helpen van de Petfinder Foundation bij het vinden van een nieuw thuis voor dieren. Vervolgens wordt 10% gebruikt om een loyaliteit in het slimme contract te schrijven, zodat de eigenaar de Robo Dog NFT's op de secundaire markt kan doorverkopen.

Robo Dog NFT wordt geslagen op Tezos

De Robo Dog NFT-serie wordt geslagen op de Tezos-blockchain en gedropt op Sweet, een in New York gevestigd, zeer flexibel platform en marktplaats voor niet-vervangbare tokens (NFT's), tussen 11 en 18 februari. De NFT-drop zal in drie fasen plaatsvinden; op 11 februari, op 13 februari en op 18 februari, net voordat het NBA All-Star-weekend in Cleveland begint.

Op de 11e worden 10.000 Robo Dog Pass NFT's vrijgegeven. Deze zullen vrij beschikbaar zijn en degenen die ze claimen, krijgen voorverkooptoegang tot een van de 10.000 generatieve Robo Dog NFT's die op 18 februari worden uitgebracht voor $20,22.

Op 13 februari worden zes unieke, op kunst geïnspireerde Robo Dog NFT's geschrapt en het startbod is $299. De veiling van deze zes NFT's is open tot 18 februari om 12.00 uur ET.

Degenen die de generatieve NFT's willen hebben, kunnen deze kopen op sweet.io. Degenen met de Robo Dog Adoption Pass NFT's hebben vroege toegang vanaf 15.00 uur ET, terwijl degenen zonder de Adoption Pass toegang hebben tot de generatieve NFT's na 19.00 uur ET.

Tijdens de aankondiging zei de vice-president van Kia America marketing, Russell Wager:

"Velen van ons zijn zich bewust van de toename van het aantal adopties van huisdieren als gevolg van de pandemie… Hoewel tienduizenden dieren hun eeuwige thuis hebben gevonden, neemt de instroom van huisdieren bij opvangcentra toe naarmate mensen weer aan het werk gaan en er zijn veel huisdieren die verdienen om net zo gelukkig te eindigen als Robo Dog's op onze Super Bowl-plek."

Schaarste

Kia en Sweet.io hebben de Robo Dog NFT-collectie ontworpen met verschillende zeldzame eigenschappen die vergelijkbaar zijn met de filters die voor honden worden gebruikt om hun beste adoptieovereenkomsten te vinden op Petfinder.com.

Elke generatieve Robo Dog NFT wordt geleverd met voorgeprogrammeerde eigenschappen zoals leeftijd, grootte, ras, geslacht, kleur en vachtlengte. En aangezien oudere en grotere honden in de echte wereld minder gewenst zijn, zijn de Robo Dog NFT's voor de grote en oudere honden minder om ze schaarser te maken.

Over de Robo Dog NFT-collectie die door Kia wordt aangeboden, zei de CEO van Sweet Tom Mizzone:

“Na het sporten is de automotive Marketing-ruimte een duidelijk gebied waar NFT's kunnen gedijen en mensen kunnen betrekken. Er is een lange geschiedenis van mensen die houden van hun automerken en van hun auto's. En wat ik zo leuk vind aan de Kia Robo Dog NFT-serie, is hoe goed het aansluit bij onze missie hier bij Sweet, namelijk: merken als Kia in staat stellen om NFT's in te zetten bij een bredere consumentenbasis door middel van boeiende ervaringen. Als hondenbezitter kan ik niets boeienders bedenken dan de kans om een eigen Robo Dog te hebben als digitaal verzamelobject en de mogelijkheid om NFT-technologie te gebruiken om huisdieren te helpen een liefdevol huis te vinden.”